Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Да не мислиш Ramazotti пицеријата?
Aha de zgresih...:pos2:

Te svakam.Site protiv sopirnikot.Epa vidi.Kako so ti si ja sakas Strumica taka i jas si go sakam Kavadarci i kolku i da me ubeduvas deka e loso nema da ti poveruvam...Razbiras???
Da sme iskreni Strumica za Kavadarci e New York.Gradot iskreno vi e za nikade:toe: ...Ama toa e nemaat site takvi gradonacalnici kako nasiot:helou: :helou:

malce of topic
pano minov e kriv sto kavadarci ne napreduva pa sea uste se kandidiral za pratenik i sobral 10000 potpisi od kavadarcanidash dash dash
pocna da go grade kejot i nisto ne napravi a trebase ubav da bide ali toa ti pano e gay
a i krade kako cigan
a ti hristov neli se najde so ovie lozar kavadarci togeder lozari lozar 8(sve je "lozari":):):):):))

Aha de zgresih...:pos2:

Da sme iskreni Strumica za Kavadarci e New York.Gradot iskreno vi e za nikade:toe: ...Ama toa e nemaat site takvi gradonacalnici kako nasiot:helou: :helou:

Da ne otvarame diskusija za toa.Odamna ne sum bil vo sr.Kaa ce vidam so svoi oci ke ti kazam.A za gradonacalnikot iam slusnato deka e super...

Каков пренос бе, таа одаме тама како обични гледачи па ако се дигне адреналино и ќе скокнам па белким нема да летат столове накај мене.:vozbud:

Каков пренос бе, таа одаме тама како обични гледачи па ако се дигне адреналино и ќе скокнам па белким нема да летат столове накај мене.:vozbud:
И јас одам така ќе биде јако у среда! :)

pazi pod nas da ne sednes pa da ne letne nekoja jamaha:pos2: :pos2: :pos2:

Море ако дојдите секако ќе ве познајме ако не сте кавадарчани, најубаво ќе ви биде мирно да си ја следите утакмицата.
Мој совет, седните до фоката.:pos:

Едвај чекам да дојде среда мислам оти у среда ќе биде мечот на годината :):)

Неможам да одам за жал .. ем школо ем др.проблеме.. и то.. X) ама дома ке се дигне куката

Море ако дојдите секако ќе ве познајме ако не сте кавадарчани, најубаво ќе ви биде мирно да си ја следите утакмицата.
Мој совет, седните до фоката.:pos:
По шо ќе не познаеш да го ебам по патките ли :pos: јас идам а за друг незнам.А кој е тај фоката :)

Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени :).
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.

бтв какви патики ќе носите:pos:

Абе ќе делите од другите, плус повеќето се знајме тиа шо ојме на утакмици а и не веруам да викате фени фени :).
А инаку фоката е... абе не знам како да го опишам мора да се виде тоа, некња у вторникот на првата утакмица судиите му викаа на обезбедувањето да го исфрлат од салата, мораше чемата да дојде да го смире, устварни 3-4 се такви како него, ако дојдите гледајте на западна трибина најдолу, спроти Лозарите.

бтв какви патики ќе носите:pos:
zeleni go secam ako ne nosat:):):)
jas si znam po mene nosam portokalovi so crno li ning:)

Доста бе офтопици па и вие јас на шала спомнах вии кој какви патки носил :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom