Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Дека е тај Роки да видам саа шо ќе каже за клипо..

da da filmovi so celo oko modro...

Ај сеа не се прај наудран.

Види ја убаво снимката, и ќе видиш дека Крстевски со свртување несакајки го удри на Јане ( силен удар беше ама несакајки ) и Јане падна.

И сега ако не прифатиш дека е така, само за зајнат ќе зборуваш.

Маркус таа снимка треба да се покаже и у КФМ да се расветлат работите како беше.

Покажана е вчера..мислам оти снимката е причина да се поништат првичните казни.

abe jas ja vidov snimkata i znam deka jane e udren vo terenot ama samiot grne mi prizna deka vo mesanica vnatre vo soblekuvalnata go ima udreno jane nesakajki

У спорт пишува и јане призна дека ненамерно е удрен од грне кога сакал да го оттргне овој се завртел и несакајќи го поткачил. у среда у колко ке се игре кажано лее ?

Ај мош ќе ги укинат казните :)

да ги укинат нема шанси .. да се намалат може

Нема шанси. Јане сам кажа дека е поткачен од грнчаров. Да беше намерно грнчаров 1 година ќе паузираше а латовиќ протеран од државата

Нема шанси. Јане сам кажа дека е поткачен од грнчаров. Да беше намерно грнчаров 1 година ќе паузираше а латовиќ протеран од државата

јане рече несакајки е удрен од грне.додека сакал да го изнесе од соблекувалната овој се завртел и го поткачил несакајки а латовик само стоел пред вратата... не зборете глупости доста сте глупи не се покажувајте оште повеке

Да бе да, протеран од државата ќе кажаш направи убиство.

ipak si go kaznija 6 utakmici a latovik 2 ostajte udarot a toa sto vlegoa u soblekuvalna?da ne bese jane ke go ispotepaa siptarot pa posle uste poise ke go jadea strumica koj im e kriv koa ne znaat da se ponasaat

вие знаете а? ако знаете вие да се понашате нема да сте казнени без публика да играте.. хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom