Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека шансите да се врати се минимални, доста е закаран со управата, ама тоа е тоа. Според мене би ни дошол добро сега за плејофот. и така клупата ни е тенка.

Takvi neblagodarni igraci kako Hadzivasilev ne ni se potrebni vo Strumica i sega ako go vratat na primer ke si ja diga cenata eve sega spasot go gledaat vo mene. Hadzivasilev neka si sedi doma i neka nauci prvo kako treba da se odnesuva , zosto vo Strrumica i vo koj bilo drug klub ne moze da se odnesuvaat igracite kako sto sakaat.Koga docnese platata 2,3 dena docnese na site kosarkari a ne samo na nego pa zosto i drugite ne go nrpavija toa sto toj go napravi. Lani zimase plata nekade nad 2 300 evra a ne zimase 2000 den za da ne moze da si gi pokrie trosocite za uste 2,3 dena. Hadzivasilev po toa sto go nrpavi ne zasluzuva da se vrati vo klubot.
abe igracite u posledno vreme se mnogu neblagodarni. minatata godina(pri krajot)pocina pretsedatelot na kk feni industri dimitar gorgiev. platata kasnese 2 nedeli dodeka da se najde potpisnik na smetkata. site se pobunija samo mihajlovski,snupi(kako kapiten bese pritisnat) i dimeto basnarkov...i daskalovski

Шо бива саа кога играме со МЗТ?

Jas sum optimist za so Mzt,da pobedime prvata utakmica doma i ke imame 1:0,pa igrame vo gosti no za nasa sreka Mzt e bez publika da go iskoristime toa i da napravi 2:0 i tuka da ja zavrsime serijata so dobri 3:0,jas taka mislam:smir: Ne sakam nikogo da provociram toa e samo moe mislenje,a znaete sekogas sum bil optimist za Strumica:toe: :helou:

И јас го делам мислењето на Христов. 3-0 секако дека ќе биде, нема потреба за киксови.

И јас го делам мислењето на Христов. 3-0 секако дека ќе биде, нема потреба за киксови.

ne zborete pred ruka da ne se desi nesto (ne)ocekuvano pa da pasete treva.....
eve ja ne vikam kako kje bide ama kako sto rece nekoj(a) :"topkata e kurva" pa nikad ne znaes za kogo kje se sitne i za kolku kje se sitne............
tocno e deka ste pojaki spored iminjata na hartija , imate podolga klupa,pospremni igraci, ama toa e se na hartija a hartijata ne igra na terenot..

pozz,se gleame u sreda .......valjda...........:helou:

Точно на хартија сме појаќи, секој пат има изненадувања како на пример она во Струмица со тројка во последна секунда, ама тоа беше чиста среќа, а и "курвата" повеќе се ситнеше за вас.
Ама сепак сум оптимист, и дека Струмица ќе ја видам во Финале.

И јас мислам дека финалето ке биде струмица-фени! мзт нема никакви шанси според мене

И јас мислам дека финалето ке биде струмица-фени! мзт нема никакви шанси според мене
повеќе би сакал финале Струмица - Фершпед. ама шансите на фершпед против фени се минимални.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom