Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
БОБИ ДА СЕ ВРАТЕ, потребен ни е играч од негов калибар.

арсик си ојде значи треба да севрате

Арсиќ,Мајмунчо па и Ефени Кадија дојде а на Хаџивасилец не му е симната суспензијата според некои од вас вака поупатени во клубот што имам слушнато дека многу биле заострени односите меѓу Хаџивасилев и Панајотис и затоа не му ја укинуваат суспензијата.:salut:

Незнам јас зошто не ми ја укинуваат.. не сум толко многу упатен во кошарката како некои други.. позз

Kakov HadziVasilev be ne se zaebavajte,ke dadam eden mocko so do cera igrase u maalta da mi se pravi glaven,mu zakasnila platata eden den ajde jas ne odam na utakmica,sto e toa be?Nema nikakvo vrakanje

Kakov HadziVasilev be ne se zaebavajte,ke dadam eden mocko so do cera igrase u maalta da mi se pravi glaven,mu zakasnila platata eden den ajde jas ne odam na utakmica,sto e toa be?Nema nikakvo vrakanje
такви играчи и дефинитивно не и требаат на мак кошарката
а сто просек имаше по натпревар?

такви играчи и дефинитивно не и требаат на мак кошарката
а сто просек имаше по натпревар?

Абе играч на позиција 4 најчесто играше, можеше и 5 и 3 ама мн.помалку. сега точно за просек податоци неможам да ти кажам.
Добар е, едноставно лесна рака има. и е таков играч кои особено блеска на крајот од натпреварот кога е тесен резултатот, како на пример кај вас Кол кога ве спасува или Прековиќ ама не до тај степен. Може да му се случи 2-3 утакмици да биде константно добар, потоа 1-2 да го снема и така.

Еве ти неколку негови утакмици:
Ланското финале трета утакмица:
Струмица 2005 74-70 Фершпед Р.
Хаџивасилев: 15 поени 1/6 за три 5/6 за два 2/2 за еден. 4 скока и 0 асистенции.

Ланско Финале последна утакмица:
Хаџивасилев 6 поени 1/6 за три 2/3 за два и 0/0 за еден. 8 скока и 1 асистенција.

Абе играч на позиција 4 најчесто играше, можеше и 5 и 3 ама мн.помалку. сега точно за просек податоци неможам да ти кажам.
Добар е, едноставно лесна рака има. и е таков играч кои особено блеска на крајот од натпреварот кога е тесен резултатот, како на пример кај вас Кол кога ве спасува или Прековиќ ама не до тај степен. Може да му се случи 2-3 утакмици да биде константно добар, потоа 1-2 да го снема и така.

Хаџивасилев: 15 поени 1/6 за три 5/6 за два 2/2 за еден. 4 скока и 0 асистенции.

Хаџивасилев 6 поени 1/6 за три 2/3 за два и 0/0 за еден. 8 скока и 1 асистенција.

Пак ќе кажам!!Треба да си се врате Хаџивасилев!!

Пак ќе кажам!!Треба да си се врате Хаџивасилев!!

Тоа таму си знаат надлежните дали треба или не треба да се врате а во моментот со кој тренира или пак воопшто не тренира никаде.:salut:

Тоа таму си знаат надлежните дали треба или не треба да се врате а во моментот со кој тренира или пак воопшто не тренира никаде.:salut:

Мислам дека не тренира никаде!!Знам дека порано имаше најави дека Амак бил заинтересиран за него

Мислам дека не тренира никаде!!Знам дека порано имаше најави дека Амак бил заинтересиран за него

Имаше најави и дека Пелистер го сака. ама ништо. Инче мора да го вратаме, и така клупата ни е тенка.

па добар бил би требало да го вратат
бидејќи сеа за плеј офот утакмиците се многу наблиско

па добар бил би требало да го вратат
бидејќи сеа за плеј офот утакмиците се многу наблиско

Би дошол како добра замена за Латовиќ, мислам кога би го одмарале Лато. Подобро ХаџиВасилев отколку Грујиќ.

Би дошол како добра замена за Латовиќ, мислам кога би го одмарале Лато. Подобро ХаџиВасилев отколку Грујиќ.
Нема да е лошо да се врати ама не верувам да го вратат...

so govorame tk bez veza tava treba da go rese upravata
a ne nii tuka da govorame ,nekoj treba da kaze na upravata

Takvi neblagodarni igraci kako Hadzivasilev ne ni se potrebni vo Strumica i sega ako go vratat na primer ke si ja diga cenata eve sega spasot go gledaat vo mene. Hadzivasilev neka si sedi doma i neka nauci prvo kako treba da se odnesuva , zosto vo Strrumica i vo koj bilo drug klub ne moze da se odnesuvaat igracite kako sto sakaat.Koga docnese platata 2,3 dena docnese na site kosarkari a ne samo na nego pa zosto i drugite ne go nrpavija toa sto toj go napravi. Lani zimase plata nekade nad 2 300 evra a ne zimase 2000 den za da ne moze da si gi pokrie trosocite za uste 2,3 dena. Hadzivasilev po toa sto go nrpavi ne zasluzuva da se vrati vo klubot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom