Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
jas licno mislam deka moze dase nose stranski igrac sto bil sloboden agent...zatoa sto feni vo prvata polusezona donese eden crnec sred sezona igrase so mzt i posle si zamina mislam se vikase brenland...ali za domasen igrac plus so igral za domasen tim nekako ne mi se veruva:smir:
ne moze ni domasen ni stranski igrac

Мош АЈДУЦИТЕ не ВРЕДАТ ама СТРУМИЦА се НАЈЈАКИ

dvete ekipi se jaki samo na stumica i fali malko sportska sreka a na feni maler ..........

Кога играме со МЗТ?Првата утакмица кај нас се игра така ли?

Ќе ги растураме на МЗТ и у Струмица и у Скопје :yea:

me iznenadi voa so vikas iako mislam deka ne e mozno takvo nes...Mislam deka jasno se znae koga e preodniot rok.ali mozebi i ni sme greska...
Abe moze da se donese igrac ama sto bil registriran od pocetok na sezonata eve primer Pelister vrati nekoj od igracite ama tie bea registrirani od pocetokot na sezonata,a moze i od polu sezona:helou: Eve na primer Strumica sega moze da go vrati Delic,Slobodanco Hadzivasilev:cug:

Abe moze da se donese igrac ama sto bil registriran od pocetok na sezonata eve primer Pelister vrati nekoj od igracite ama tie bea registrirani od pocetokot na sezonata,a moze i od polu sezona:helou: Eve na primer Strumica sega moze da go vrati Delic,Slobodanco Hadzivasilev:cug:

Еј Столе баш сега кога спомна ми текна, абе шо биде со Хаџивасилев, оште ли се воде како наш играч или не. Зошто не го вратат, нема да биде ништо лошо од тоа ако го вратат?

А да и ај ако некој може да ми најде линк од тоа видеото на А1 шо беше за спортските вести, тогаш кога ја елиминиравме Цедевита, го имаше на јутуб, ама сега барам и никако да го најдам.

pa ne trenirase,sam bojkotirase i go suspendiraa(ne mu dadoa niti ispisnica)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom