Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер мислам оти пупо и лато ке изиграат мн добро мислам дека имаат посебна мотивација тие 2 . нооо тука сеее тасовски,даре грне... имам претчувство дека ке победиме 5 разлика
jas imam pretcuvstvo deka ce pobedime 10 :D:D:D

И мене мее чудно.. 1-2 четвртина ги направииме маленки деца наеднч паднааме? дарко соколов го извади зашо ? ц ц ц .ако ако ке ни доо и на нас времето

Abe,ajde nema potreba za gluposti sega...Ne mozam povtorno da svatam,kako moze sekoj utakmica ednostavno da gi gazeme 1-2 cetvrtina...I vtoro poluvreme da pagame,ne mi e jasno.:nenene: No nema veza,Cestito pobeda Kavadarci...No veruvajte ke dojdat i nasite 5 minuti.:smir:

Тоа го чекам од прегеска фала на честитката алце гордоста на страна и гледајте у реалноста како што направи ти сосем заслужена победа издвојувавме и заслужено сме први.Абе овој Ефенди Кадија скроз бил заникаде како нездрав се понашаше немој да се палите на ова многу ама некако многу чудно се понашаше.:smir:

Тоа го чекам од прегеска фала на честитката алце гордоста на страна и гледајте у реалноста како што направи ти сосем заслужена победа издвојувавме и заслужено сме први.Абе овој Ефенди Кадија скроз бил заникаде како нездрав се понашаше немој да се палите на ова многу ама некако многу чудно се понашаше.:smir:
Sekogas sum bil iskren,taka?Zasluzeno pobedivte,vasite igraci igraa so srce igraa za vas igraa za Kavadarci,ednostavno kazano...Ne se predadoa nikogas,Emil moram da priznaam me iznenaduva prekrasno go vodi timot i ako mislam deka Braun trebase da igra a ne Jovovic...Ama moras da priznaes deka igravme dobro,imavme igra imavme rezultat no ne igranjeto so um,i so srce si go stori svoeto...:toe: A Efendi takov mu e stilot nema sto,takov bese i nekni vo Strumica,ama mora da priznete deka e mngu dobar trener.:toe:

stole, da ti kazam nesto samo ne me svacaj pogresno. emil za ovoj tim so go ima e za nikade. strumica da go ima vija tim nema poraz da ima ili da ne vode nekoj salam trener

Sekogas sum bil iskren,taka?Zasluzeno pobedivte,vasite igraci igraa so srce igraa za vas igraa za Kavadarci,ednostavno kazano...Ne se predadoa nikogas,Emil moram da priznaam me iznenaduva prekrasno go vodi timot i ako mislam deka Braun trebase da igra a ne Jovovic...Ama moras da priznaes deka igravme dobro,imavme igra imavme rezultat no ne igranjeto so um,i so srce si go stori svoeto...:toe: A Efendi takov mu e stilot nema sto,takov bese i nekni vo Strumica,ama mora da priznete deka e mngu dobar trener.:toe:

Добар е тренерот, праве доста замени комбинации, за разлика од Давитков кој во игра пушташе само 6 играчи. Има само една маана, низ цела утакмица беше во теренот со 2 чекора. Доби 5 опомени од судиите, а тие не се одлучија ниту еднаш да го казнат...

Абе ајде тотално сум разочаран, искрено да си признаам, не го очекував ова, ние паднавме во Кавадарци полесно од претходните утакмици, а требаше оваа да биде една од најважните за нас сезонава. Мината утакмица ако се сеќавате со Пелистер, прво полувреме се мачевме, ама второ бевме машинерија, е сега тоа на Фени му се случи.
А и да си кажам, најного ме изнервира Грне, шутира од неизградени позиции, се буте дека шо не треба.

кога ќе размислам така, Фени и Струмица, се блиско со јачината на играчки кадар, ама мислам финтата на Фени е што има поголема клупа (и поквалитетна од нашата да си признаеме) ние имаме четворица на клупа кои само така седат (не би сакал да споменувам), и влеват во игра на утакмици од типот со Вардар со Карпош Соколи или ако евентулано водиме едно 25-6 разлика. Не викам дека и Фени нема такви, ама останатите се со некој квалитет, па и логично Струмица има 12 играчи а фени има 15.
Извинете ако згрешив некој податок, ама изнервиран сум.

па како ке го казнат кога ке ги казне нив после овој амир.. инаку за утакмицата латовик според мене ТХЕ БЕСТ.. незнам само што им стана 3/4 :s Позз

За натпреварот немам многу критики само една и многу ќе сум радосен некој да ми ја објасни ?

ШТО КОЈ КУР ГО ФОРСИРА БОШНЈАК СО СКРШЕНА ПРЕВРЗЕНА РАКА ДА ИГРА ? 9 ТОПКИ ИЗГУБИ !

latovic koga se povredi cela sala mu pee bog da go prosti

За натпреварот немам многу критики само една и многу ќе сум радосен некој да ми ја објасни ?

ШТО КОЈ КУР ГО ФОРСИРА БОШНЈАК СО СКРШЕНА ПРЕВРЗЕНА РАКА ДА ИГРА ? 9 ТОПКИ ИЗГУБИ !

Сака да направа играјач од него, абе ај оште сум разочаран, ного топки изгуби Бошнјак.

искрено бошњак изгуби 2 клучни напади по ред? како што кажа зошто играше? :S

искрено бошњак изгуби 2 клучни напади по ред? како што кажа зошто играше? :S

Настапи 11 минути, 0/3 за два поена, а се друго му е 0, незнам зашо. после ова незнам тешко, шампиони, не ме сваќајте грешка, реално да гледаме Фени има предност од 1-0 и плус прва утакмица на домашен терен (ако се паднеме заедно во плејофот де).

Добри бевте ама шутот одлучуваше, погодивме тројки у клучните моменти, Прекович беше прецизен кога најмногу требаше и тоа е.. ааа да.. и Кол е Ѕвееер!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom