Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Е па и он кажа..оти имал право како и ти...Кој ја тупи..?!Дајте нема Струмица толку детални планови за следната година, прво мора да се види како ќе помине во оваа сезона..

Gocevski,mozebi ne...No Kiculis e vo preden plan za slednata sezona:helou:

Abe daj ne tropajte zeleni kakov Gocevski kakov Kiculis ... KATASTROFA e taa sezona Gocevski ... Ke go donesate Sekil Onil kako so ste trgnale da si pravate filmove ... ne tropajte pred vreme

Е кој га тупа де ?

Христов си кажа што мисле, и он му негире мислењето.

Јас ти гарантирам дека Кон-АН е еден од поинформираните на форумот што се однесува до кошаркарскиот клуб Струмица, така да ако ја тргнеш иронијата ќе видиш што зборува...

Јас ти гарантирам дека Кон-АН е еден од поинформираните на форумот што се однесува до кошаркарскиот клуб Струмица, така да ако ја тргнеш иронијата ќе видиш што зборува...
I,sto sega?Jas zboruvam gluposti?On bil eden od poupatenite,oK neka e...Ama neka kaze covecki a ne da izigrava Dirk ni bil u preden plan Kobe neznam drugo so govori tama ...Ocigledno za da da ti se dopadne nekoj clen basket fan klub treba da izigrava nekoj fraer pa..:nesvest: Jas,ti kazuvam so znam a moite informacii koj saka neka gi svaka seriozno koj ne,ne ni mora...:helou:

Mu se molev na boga da ne sudi Zlatevski i dobro e ...
ФЕНИ ИНДУСТРИ - СТРУМИЦА 2005 (Кавадарци, сала “Јасмин“ - 19.00 часот - МТВ пренос),
Судии: Марјан Мицевски, Игор Митровски, Сашко Терзиевски.
Делегат: Михаил Макрадули.
Samo toa pederceto Micevski me plasi,ama ajde...

Леле Сашо Терзиевски сеага дури наебавме и ние и вие лел каков клошар е тој ќе му ја скапат главата само кога ќе му биде мајмун да му е**м се изиграв некој си голем арбитар а усвари појма нема од судење.

Абе дај доста се расправате, за наредната сезона има време, дајте да видиме оваа сезона што ќе направиме, сега не очекува еден од најважните натпревари со Фени во Кавадарци!

А видов дека некој погоре напишал дека Пупо и Лато ќе си оделе, тее тоа е стварно шит.

Абе дај доста се расправате, за наредната сезона има време, дајте да видиме оваа сезона што ќе направиме, сега не очекува еден од најважните натпревари со Фени во Кавадарци!

А видов дека некој погоре напишал дека Пупо и Лато ќе си оделе, тее тоа е стварно шит.
Abe,ne se znae seuste nisto..Ako bideme sampioni 95% ostanuvaat.:helou: Ako,ne ke se pravi druga matematika...

Ајде уште 3 дена до големото дерби одиме на победа:k*r:

сигурно одаме на победа чисто поради дигање на самодовербата и кај играчите и кај тренерот

Да,мора да тепаме во Кавадарци да им покажеме дека сме екипа со подобар квалитет од нив, а и да во евентуална пресметка во плејоф да не имат предност од 1:0. Со среќа во недела.

Abe daj ne tropajte zeleni kakov Gocevski kakov Kiculis ... KATASTROFA e taa sezona Gocevski ... Ke go donesate Sekil Onil kako so ste trgnale da si pravate filmove ... ne tropajte pred vreme

Еј абе да те потсетам нешто за Гоцески .... Тој беше добар само кога беше во СТРУМИЦА 2005 ... А шо викате за Миракоски ... Иде он 100% заедно со Кицулис!!

Дај боже да тепаме али овој тренерот што ни е ич не ми се допаѓа ...

Гоцевски не иде тука веќе тава нека вее јасно..На него моо понижување да дојде тука пак да игре оти си ојде за 300 евра шо тераше покачување а не му беше дадено и за тава веќе не иде тука да игре а за Кицулис и јас чујах оти ќе играјал пак....

Vo nedela nema da se odi organizirano za Kavadarci bidejki upravata na Feni ne dozvoluva vlez na Ajduci vo nivnata sala a i kavadareckata policija ne davala odobruvanje taka da kosarkarite na Strumica vo nedela ke bidat bez podrska!

Abe neka ne se diga tolko praasina okolu tava so kazah ... Daj boze i Mirakovski i Kiculis i red drugi da dojdat odgodina u Strumica, SAMO NEMA DA DOJDE GOCEVSKI 100% NITI PAK NEKOJ GO PLANIRE GOCEVSKI SEGA ZA SEGA.
Oste e nooogo rano za da se prava bilo kakov maabet za odgodina kakov ke e timo i koj ke igraa u nego....zatava koncentracija za u Nedela i za u finale ajde 2-2 da bideme so KFM-Industry .... pardon ... Feni-Industry

Дај боже да тепаме али овој тренерот што ни е ич не ми се допаѓа ...
Emi da se vrate Davitkoff ... so vikas, a???
On ni bese najubav!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom