Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ај тај пат јас ке кажам....

8 разлика ќе ги тепаме.

Ајде,ќе сподела со вас...Тоа што го знам.Струмица до среда,не ни размислува да го мени тренерот:toe: .А,ако во среда не дај боже изгубиме,Јоцо нека си остане во Ск...:smir:

abe znae li nekoj so se slucuva so Stratos? Imam slusnato oti pak ke se vrakal (daj Boze) :)

Хохо,абе народот измислува што ќе му текне:toe: .Стратос,е до Кипар во Аполон,заедно со Кицулис,и има договор на една година така да не верувам.ДАЈ,БОЖЕ ама не веруавм.:smir:

hristov pred da napisas nesto prvo proveri si ja informacijata stratos veke 5 meseci e trener vo grckata vtora liga mislam deka ekipata se vikase ment , inaku strumica do sabota ke ima nov trener bez razlika dali ke pobedi vo skopje ili ne i za tvoja informacija ke se bira pomegu dvajca treneri od koj edniot e se uste trener na makedonska ekipa pozzzz

hristov pred da napisas nesto prvo proveri si ja informacijata stratos veke 5 meseci e trener vo grckata vtora liga mislam deka ekipata se vikase ment , inaku strumica do sabota ke ima nov trener bez razlika dali ke pobedi vo skopje ili ne i za tvoja informacija ke se bira pomegu dvajca treneri od koj edniot e se uste trener na makedonska ekipa pozzzz
Стратос,не е веќе тренер на Аполон?

Тоа не ми се допаѓа. Македонски тренер. :nenene:

Аха,сега те разбрав.Знам,се немој да мислеш дека информациите ми се не проверени,само незнаев дека Стратос,не е веќе тренер на Аполон?:nenene:

eeeeee a grneto i pupo oste li ne treniraat oste li se bolni ke igrat li u sreda

Еве,како оди песната:
Таму,кај што игра шампионот наш,АЈДУЦИ ќе пеат на цел глас.Тапан нека грми,знаме нек се вее цела Струмица ќе гори за тебе,играјте храбри ЗЕЛЕНО-БЕЛИ победа нова чекаме од вас,и сите срца горди и смели тебе те бодрат шампионе наш.Игрјате храбро ЗЕЛЕНО-БЕЛИ сакаме уште една победа,во еден глас во еден здив.За тебе пее цела СТРУМИЦА.Напред шампиони,играјте за нас Ајдуци навиваат за ВАС,цела сала грми,напред СТРУМИЦА,најдобриот тим секогаш победува.:vozbud: :vozbud: :smir:
Крадена ли е бе?:vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom