Еве,ви информација.Струмца игра во Среда во 19:00,во Скопје против Работнички.Ај,нека ни е со среќа.
Ke padnete i od Fersped sigurno...ke videte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве,ви информација.Струмца игра во Среда во 19:00,во Скопје против Работнички.Ај,нека ни е со среќа.
Ќе,видиме.:helou:Ke padnete i od Fersped sigurno...ke videte..
Ќе,видиме.:helou:
Ок,ќутам си.Molam ti se samo ti ne kazuvi oti ke tepame so neznam kolko razlika...kjuti si poarno e...
Стратос,не е веќе тренер на Аполон?hristov pred da napisas nesto prvo proveri si ja informacijata stratos veke 5 meseci e trener vo grckata vtora liga mislam deka ekipata se vikase ment , inaku strumica do sabota ke ima nov trener bez razlika dali ke pobedi vo skopje ili ne i za tvoja informacija ke se bira pomegu dvajca treneri od koj edniot e se uste trener na makedonska ekipa pozzzz
hristov pred da napisas nesto prvo proveri si ja informacijata stratos veke 5 meseci e trener vo grckata vtora liga mislam deka ekipata se vikase ment , inaku strumica do sabota ke ima nov trener bez razlika dali ke pobedi vo skopje ili ne i za tvoja informacija ke se bira pomegu dvajca treneri od koj edniot e se uste trener na makedonska ekipa pozzzz
Аха,сега те разбрав.Знам,се немој да мислеш дека информациите ми се не проверени,само незнаев дека Стратос,не е веќе тренер на Аполон?:nenene:hristov pred da napisas nesto prvo proveri si ja informacijata stratos veke 5 meseci e trener vo grckata vtora liga mislam deka ekipata se vikase ment , inaku strumica do sabota ke ima nov trener bez razlika dali ke pobedi vo skopje ili ne i za tvoja informacija ke se bira pomegu dvajca treneri od koj edniot e se uste trener na makedonska ekipa pozzzz
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=365Аха,сега те разбрав.Знам,се немој да мислеш дека информациите ми се не проверени,само незнаев дека Стратос,не е веќе тренер на Аполон?:nenene: