Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ee a od deka tee taj rezultat koj ti kaza

Комшиита му кажал на дедому за да пренесе на бабаму и таа да се јаве на телефон на керка и и да му кажат на него.
Абе заебава се да го ебам, јас па право ќе одаах да славам, хаха !

abe se zaebavat .......................... ako go znae nekoj rezultato ozbilno da kaze ok li

Точно е.ми кажа фан на мзт се јави у ск и рече дека струмица води со голема разлика ... попосле конечен резултат

Најнова информација.Струмица воде над 30 коша разлика. ОД сигурен извор.

Лако.. има уште да не се повторе струмица недај боже:smir:

Абе да не играте вие со Карпош случајно 30 коша разлика тоа нели е многу овие од Мзт да не стојат само и гледаат како му гу ги учукуваат.:pos2::pos2:

абе сега со кој играме играме..а ти на нас што не мислиш? дека сме како вас да се влечеме со по 2-3 коша хаха.. си се заебал..иначе од сигурен извор е резултатот..Стај куулл...Јо ЈО!

абе сега со кој играме играме..а ти на нас што не мислиш? дека сме како вас да се влечеме со по 2-3 коша хаха.. си се заебал..иначе од сигурен извор е резултатот..Стај куулл...Јо ЈО!

Абе незнам изгледа не те држи сеќавањето тебе добро колку го тепавме ние Мзт не се сеќаваш а вие изгубивте од нив само ај пробујш да не фарбаш те гледам ама тешко ти оди..

Јас искрено сеуште немам информација кога ке знам сигурна,ке ви пишам.

dali e mozno mzt STRUMICA 85 :135
HEHE
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: AJDE LOZARI KAZETE SEGA NESTO

Сега и на мене ми потврдија 50 РАЗЛИКА ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОХОХОХОХОХОХО АЈДЕ СЕГА ЈАДЕТЕ МУ ГО НА ЈОЦО СИТЕ...!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom