Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ej ova e tema za KK Strumica, a ne za koj kolku e visok:tapp: :tapp: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
pa ti od tolku komentari se potegna da vratis bas za toj kaj sto ti e iskomentirana visinata,ili kako sto jas miluvam da kazam:od vrekja picki,ti za vrekjata se fati:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

OmG......Navistina nemam so da kazam za takov glupak kako tebe...
P.S Uste ednas temata e Fan Klub:Strumica...Jasno?:smir:

znaci ne mi se veruva od sve sto e tamu napisano , on se fati za rasteNeto ??? anus-ce da ne , neznaes sto da mu vratis ili...............

Зашто се фати за растењето, се прашувате? Епа пошто се друго што пишав е вистинито, и неможе да се негира, само за висината дознав од што прочитав на форумов и ете само тоа било грешно во постот. Извини Анусче што кажав невистина за твојата висина.

OmG......Navistina nemam so da kazam za takov glupak kako tebe...
P.S Uste ednas temata e Fan Klub:Strumica...Jasno?:smir:
abe decko pa ne se nerviraj be,poleka od nervoza samo bubuljici moze da ti izlezat.a i go gledav cd-to od strumica deneska,stvarno imate luda navivacka grupa,duri 3 pati viknavte vo tekot na cela utakmica,bravo,impresioniran sum od vasite navivacki sposobnosti:pos2: :pos2: :pos2:
poarno ti e motikata da si ja fatis,veruvaj

Ti ako si gledal Cd jas ke se ubijam,no nema veza poveke ne odgovaram na Of Topic....

Е тоа е малоумноста на форумов. Ти кажува дека гледал а ти викаш дека ке се убиеш. Епа синко, нема ни 14 години да дочекаш убиј се уште одма, пошто го имаме цд-то од утакмицата.

vistinata e deka ajduci vo sabotata ne navivaa i najverojatno veke i nema da navivaat bidejki ima problemi na relacija uprava navivaci

mislev deka znaete deka strumica nema problem so finansiite i ne e potrebno da se objasnuva , a za navivacite problemot e nesto drugo vo nikoj slucaj pari

mislev deka znaete deka strumica nema problem so finansiite i ne e potrebno da se objasnuva , a za navivacite problemot e nesto drugo vo nikoj slucaj pari
bas naprotiv toa ti sto go kazuvas,znaeme deka imate finansiski problem,plata za dekemvri ima ja dale pred utakmicata so mzt a toa vo kosarkata znaeme i kakvi rezultati nosi,a to deka vie ste navivaci nemoj taka da go kazuvas,vie ste daleku od navivaci.vie ste druzina koja si go popolnuva svoeto slobodno vreme gledajki po nekoja utakmica:kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

jas izgleda sum zaboravil koga sum se deklariral kako navivac ako najdes nekade mozes da me potsetis a za finansiski problem mozes da go prasas na grne pa toj da ti objasni zatoa sto nemam zelba da se zamaram so tebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom