Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Мзт Фон Универзитет Скопје, така е името, пошто Скопје неможе да биде исклучено од името, од причина што името на клубот е КК Скопје

И Христов, ако си толку упатен, под кое име е регистриран тимот твој?
Abe ti lud li me praas na mene,pod Makedonija 91 ..
Treba li uste nesto?:tapp: :tapp: :tapp:

Да не знаеш за својот тим жално е бре .

Да не знаеш за својот тим жално е бре .

:tapp: :tapp: А бе сега како се викала екипата!!!!!! Само Празни муабети!!Дај кажете нешто ново во врска со клубот, а не за имињата на клубовите!!!!!!!

Ново во врска со клубот,нема...Пупович почнал да тренира 50%,а за Грне се уште немам информација ко ке имам ке ви казам!
Позз.

Sega koga ke ve ( Family) pritisnat novite gazdi ima da peete: eeeeMMMZZTTEEEE FOOOOOON UNNIIIIVERZITEEEET SKOOOPJE !!:smir:
dobro e.

Sega koga ke ve ( Family) pritisnat novite gazdi ima da peete: eeeeMMMZZTTEEEE FOOOOOON UNNIIIIVERZITEEEET SKOOOPJE !!:smir:
dobro e.

Фемили пее само за МЗТ Скопје 20 години а меѓу овие два збора имаше Босс,Хепос, и уште којзнае колку многу имиња и никој од нив не ги стегна ни проба д ги стегне
Ајдуци пееја за Македонија91 за Поло Трејд сега за Струмица и тоа за ситни пари ги стегнаа така да молим те немој со вакви дебилни теории

Фемили пее само за МЗТ Скопје 20 години а меѓу овие два збора имаше Босс,Хепос, и уште којзнае колку многу имиња и никој од нив не ги стегна ни проба д ги стегне
Ајдуци пееја за Македонија91 за Поло Трејд сега за Струмица и тоа за ситни пари ги стегнаа така да молим те немој со вакви дебилни теории

Nee, ne.Ova bese samo za krevanje na duhot malku.A vredi da se proba:pos2: Nema nisto debilno tuka:helou:

Во сабота во колку играме со МЗТ (фон универзитет) :smir: ?

ic nemaaat sreca MZT FON INIVERZITETOT SKOPJE bidejci i 2 te prvi utakmici ce gi zagubat a na 2 rata utakmica ce zagubat so golema razlika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom