Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Да да како што кажа другиот лозар, тоа тапија значи дека ја сум лозар со доверба и дури и недај боже клубот да се растуре јас пак ке навивам за него, тоа значи дека не сум некој преваранта. А ти ако си помислил за тапи или затки тогаш знаиш што мислам за тебе.

So maabet stopiite .... otepah se citajki .... (ogine + raci + tapii). Rabotata e seriozna:duel::icon_eek::icon_eek:

So maabet stopiite .... otepah se citajki .... (ogine + raci + tapii). Rabotata e seriozna:duel::icon_eek::icon_eek:

Не ништо не е толку сериозно имаме само договор што треба да се придржуваме кон него. И да мислам дека ке има голема битка но меѓу клубовите :duel:

Ок бе лозар со тапија, ќе има борба како што рече, ама меѓу клубовите, а ние сме другари:vozbud:
Иначе не се секирај ти за тапа, ако изгубите таму има тапа кај вас винаријата сигурно има безброј тапи, па ќе најдеме од таму.:smir:

Ок бе лозар со тапија, ќе има борба како што рече, ама меѓу клубовите, а ние сме другари:vozbud:
Иначе не се секирај ти за тапа, ако изгубите таму има тапа кај вас винаријата сигурно има безброј тапи, па ќе најдеме од таму.:smir:

Немај гајле, во винаријата има 10 пати повеке тапи од колку што имаме жители во целата држава, што значи дека има тапи за да му се затнат дупките на сите жители од РМ, а иначе се надевам дека разбра што е лозар со тапија :pos2: pozz...

na victoranius)dimitar) i hristov i jas se pridodavam za d aja branam ne samo cesta na kk strumica tuku i na ajducite no poeke bi sakal da ja branam na tribina taka ke se dokaze koj e koj

Pa kako nema ... 2-ca centari mislam ako sum slusnal to4no ...
Hristov ??

ja se pridruzuam na lozar_so_tapija i together lozari. ce ima smei:D pozz

Pa kako nema ... 2-ca centari mislam ako sum slusnal to4no ...
Hristov ??
Hehehe,pravo Hristov,ajde ke vi kazam.
Eden srbin ke igra posle dojden e na proba bil na Skoluvanje vo Amerika,i sega e ovde i ke igra posle so ekipata,a drugiot ke dojde utre.
Pozz.I se nadevame na pobeda vo natprevarot za 45 min:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom