- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
A vie dobar plej ste zemale a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ako moze kratko i jasno. Koi se moznite zasiluvanja za Strumica osven Karamanolev?
Fo e bitno :pos2::pos2:Извини вака..ама оваа Ф=С....намерно го праиш..или немаш С на тастатура?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Se smeta ...Се смета ли Караманолев за засилување или нешто друго?
Струмица изгледа има проблем со финансиите т.е кк струмица ја тужи фирмата агроефодија заради неплатени фактури итн итн така да не се знае шо ке се деси и дали ке има некое сериозно засилување
E ova e definitivno (so tapija) najjakata i najtupata spekulacija i dezinformacija deka KK STRUMICA ja tuzi AGROEFODIAСтрумица изгледа има проблем со финансиите т.е кк струмица ја тужи фирмата агроефодија заради неплатени фактури итн итн така да не се знае шо ке се деси и дали ке има некое сериозно засилување
Ајдее денеска ме израдува нешто што видов, Струмица изгледа има некое ново засилување. Видов како во куќата кај што живее Латовиќ (порано и Ненад Делиќ) влегоа Миле Пападопулос, Еден тип така повисок и со него имаше две торби (тоа е по се изгледа кошаркарот), и еден дебел човек отклучуваше вратата, тоа е изгледа газдата на куќата. Ај да се надеваме дека е засилување и ако е дека е некој добар.
E ova e definitivno (so tapija) najjakata i najtupata spekulacija i dezinformacija deka KK STRUMICA ja tuzi AGROEFODIA.... Toa e isto kako PELISTER da go tuzi na SVISSLION, ili FENI-KAVADARCI da ja tuzi FENI ili RABOTNICKI da go tuzi FERSPED - skrateno kazano da se tuzis sam sebe si!
Izgleda nemas vrska so sostojbata u KK STRUMICA!
A za site dusmani : Ne se raduvajte , KK STRUMICA ne se raspage i ima pari!![]()