Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Од сите странци вредат само Пупович и Бошњак,Делич е тешко дрво,а Латович е многу голем трошач на топки!!

Пупович и Бошњак се супер. А Делич и Латович сигурно ке летат на полусезона. Иначе ако сакаме и таа година титула пак треба да се појаче нешто на полусезоната нема да може така лесно.

Za ovoj poraz jas deneska go obvinuvam samo Arsic nasiot golem trener.Vodime 10 kosa na poluvreme a toj go pusta vo igra Bogoev koj nemase ni edna sekunda odigrano vo 1voto poluvreme.Bogoev nema 10 dena trenirano poradi bolest a toj go pusta vo igra na vakva vazna utakmica i sto bide feni ja stopi nasata prednost.Nikoj od igracite nee vinoven za porazot deneska vinoven e samo Arsic , i ne zboruvajte za bogoev vi rekov nemase 10 dena trenirano a i plus toa vo 5 casot deneska tatko mu go pravea operacija na srce vo skopje i sigurno so mislite e bil natamu.Stvarno ne veruvav deka Arsic e vakvo drvo od trener ama deneska se uveriv ne velese aerodromka deka arsic e drvo od trener jas ne veruvav no deneska se uveriv.A i Latovic ne kosta 5 000 evra mesecno a covekov vrska nema i lut sum bidejki od site ekipi vo makedonija osven karpos i mavrovo vo Strumica igraat najslabite stranci edinstveno od strancive ni vredi Pupovik.pozdrav
znam deka koga togas ke svatite sto zboruvame nie :)

Latovic se izvinuvam dragi moi :):):) Latovic mn. me razocara..A za Viktor sto mislite??

Нема шо да кажаме Виктор е цар!!!Играа максимално борбено,се труде максимално колко шо може.Играч со многу големо срце!!!

Just like i thought :):):):) samo ne go pustat mn. vo igra... Toa e loso :(:(

Заборавив да кажам, Лозари почнаа да пеат зига зага работнички ле але.:pos2:

И3ГУБИВМЕ од Фени не3нaм точно кој беше ре3ултaт aмa 3нaм декa Грне и Богоев се Дрвa(Бaрем по тоa денес со го покaжaa).Тaсовски сaм Богоев му дaвa нa Грне тој преку игрaч дa шутирa :(

Тони ова му е прва утакмица по повредата нема осетено игра.. шо сакаш ти, прво полувреме игреше добро

Што Богоев што?
Убаво ви беше коа со Цедевита им влагаше,кога ги направи попара...
Тогаш убаво ви беше нели..?
И сега за 1 меч во лига за вас стана играч кој не е за во Струмица нели?
И после вие сте навивачи а?
Богоев ви има толку натпревари решено што ни вие незнаете,со исклучок на некој членови...кој знаат да ценат и се вистински навивачи...

Струмица ќе ви кажам дека да се сретне повторно со Фени меѓу 4-те најдобри во разигрување за титулата ,Струмица ќе ги згази...
Исто и за Тасовски кога е дупка сите ууу не го бива ово оно...ја упропасти Струмица,итн..
А сега бе? Да не ви беше он ќе изгубевте повеќе од 10 сигурно...
Така да замислете се малце...
Висината на еден играч ни се качува ни паѓа заради еден натпревар...

еве ви кажа Саше..Тасовски ако не беше ке изгубија повеќе од 15.. Кој се покажа најдобро во Русија?? Тасовски!!!!!

Zname site sto napravi BOGOEV .. No ako e vistina toa deka zosto se skarani ne mu podava na DIME neka otide da igre vo GRCIJA vo 12341liga a ne vo 2 !!!

стави се на негово место и види как е, ако може да се ставаш.
Што Богоев?Дa ти кaжaм што ?Нa две минути пред крaјот он јa фрли топкaтa во aут и3гледa бидејќи немaше слободен игрaч.Друго.Цело време Тaсовски не доби ни еднa топкa од него.Кaко може дa се скaрaни и 3aедно дa игрaaт :nenene:

ако не е била успешна акцијата, поарно фрли ја во аут топката отколки да ја дадеш во рацете на противникот..

бтв добра игра на Струмица, но и Фени покажа дека може да игра, а не само да ја потценуват

Пуповиќ имаше 25 - 27 поена, а Димче 24-26

Е добро де...пораз...одиме понатаму! Сеуште ништо не е изгубено.
Честитки за ФЕНИ на победата, а што се однесува до Струмица, едноставно, не штимаше се како што треба. И поразот беше неминовен.
Не е битно дали Богоев бил скаран со Диме, или нешто друго. Поразот се брои.

Е добро де...пораз...одиме понатаму! Сеуште ништо не е изгубено.
Честитки за ФЕНИ на победата, а што се однесува до Струмица, едноставно, не штимаше се како што треба. И поразот беше неминовен.
Не е битно дали Богоев бил скаран со Диме, или нешто друго. Поразот се брои.
ke doagas vo sabota sum ti nasla top semki i soncogled :smir:

Тони ова му е прва утакмица по повредата нема осетено игра.. шо сакаш ти, прво полувреме игреше добро

еве ви кажа Саше..Тасовски ако не беше ке изгубија повеќе од 15.. Кој се покажа најдобро во Русија?? Тасовски!!!!!

стави се на негово место и види как е, ако може да се ставаш.

ако не е била успешна акцијата, поарно фрли ја во аут топката отколки да ја дадеш во рацете на противникот..

бтв добра игра на Струмица, но и Фени покажа дека може да игра, а не само да ја потценуват

Пуповиќ имаше 25 - 27 поена, а Димче 24-26
Само да потенцирам...

Еве кој се издвојува како навивач...hehe

ke doagas vo sabota sum ti nasla top semki i soncogled :smir:
Не, не идам, на работа сум во сабота.
Фала што си се потрудила околу семките:), но ќе остане за некоја наредна прилика (не мора да е на ден на натпревар) и ќе се најавам секако.
Минатиот пат зборувавме и со Радикал за тоа, кога идевте вие кај нас.

абе не пропуштај иди у сабота,глеаш се трудела да ти најде семки а ти сеа не идам....плус аеродромски семки не се пропуштаат ,
ќе се каеш:pos2: :pos2:

Epa sega da go e...e, toa e toa i porazi ima vo sportot ama sekoe loso za arno, barem od greskite treba da naucime i da ne gi povtorime pak. Ne bese deneska nas den i toa e, i nema sega so da barame te taj bil kriv te taj bil prav. Site se sjebaa u 4-ta cetvrtina osven nekoi isklucoci i toa e!
A vo vrska so sistemot vo play-off jas mislam deka se smeta megusebniot skor pomegu ekipite koi ke ostanat ili sum greska? Dali sega stvarno od 0-0 ke se pocnuva????
Aerodromka mislam deka taka kaza, pa ako e sigurna neka napise!

Epa sega da go e...e, toa e toa i porazi ima vo sportot ama sekoe loso za arno, barem od greskite treba da naucime i da ne gi povtorime pak. Ne bese deneska nas den i toa e, i nema sega so da barame te taj bil kriv te taj bil prav. Site se sjebaa u 4-ta cetvrtina osven nekoi isklucoci i toa e!
A vo vrska so sistemot vo play-off jas mislam deka se smeta megusebniot skor pomegu ekipite koi ke ostanat ili sum greska? Dali sega stvarno od 0-0 ke se pocnuva????

Да да 0-0 останува скорот.
Така да нема потреба за брига.:smir:

znaci ima uste eden krug goma- gosti i koj ke vlezat vo prvi 6 produzuvaat dalje !!!! inace da nema veke prednos na pr . srumica - mzt 4-0 meguseben duel vo tek na sezona nema da se trga so 1-0 za srtumica tuku od 0-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom