Radical Boy
Говнојадец
не се занесувај само сајбер воџа си на итар пејо и аеродромка
за наводно потрошениот буџет на КК СТРУМИЦА(информација која беше за жал повторно пласирана од тебе и која повторно беше далеку од вистината) мислам дека МАРКУС со својот пост здраво ти објасни за некои работи врзани околу иднината на КК СТРУМИЦА
не гледам ништо корисно кажано од тебе туку во секое твое постирање присутни се навредливоста кон Струмица и мегаломанијата во врска со самиот себе си, па дури и во врска со вашиот вечен ривал работнички.
во врска со твоето величење на марин докузовски ќе кажам само дека човекот за мене не е толку добар тренер колку што е добар математичар, а особено душкало, намирисувач на пари, бидејќи тие 10 титули ги освои со далеку понадмоќна екипа од ривалите. и зошто кога дојде во Струмица на чело на стручниот штаб на КК ПОЛО ТРЕЈД ништо не постигна со тогаш една од подобрите екипи во лигата.Ако го сметаш за најдобриот кошаркарски стручњак зарем не сметаш дека како најдобар и најтрофеен тренер во мак. кошарка не заслужи место во некоја од посилните европски лиги (како Марковски, Филиповски ) или остануваш тврдоглаво со глава во зиддека во Европа нема доволно стручни лица кои ќе ги увидат квалитетите на твојот :smir: сакан Марин
Пејо и Аеродромке, читате? Јас сум ви воџа!!! Цел живот се стремев да станам воџа на навивачка група на Мзт и еве конечно ми успеа бар на интернет и да се јадам со сајбер хулиганот кољо кој има некоја испревртена претстава за пеколно навивање.
Марин, е многу способен човек (значи никаде не пишува тренер) а во мкд е убедливо најдобриот сега. Али со Заре и Митев неможе (митев ваљда не го знаеш) спосоен зашто се бутка има контакти, а во мкд и тоа треба да го имаш за да бидеш успешен тренер, не е како секаде во светот, да се посветиш само на тренерската работа. Иначе Марин ич не го сакам, поради тоа што е една од главните причини за Мзт што е на вакво дереџе.
Ако имате толку јак буџет, зашто тогаш вашиот ценет стручњак нуди
неколку клучни играчи по останатите тренери, за да му се ослободи буџетот? ТОлку е моќна струмица што еден Соколов не и е потребен, па го нуди за 3000-4000 евра и ги моли тренерите да го земат? Затоа ги брка странците? Затоа нуди ваши играчи во замена за други поефтини? Да знаете, поима немате што ви се случува со Арсиќ. Беше во Скопје во саботата и ова се муабети од саботата. Ги молел и Марин и Тодоров и Рајковиќ за трансфери за да му се ослободи буџетот за да донесе поквалитетех и поскап странец, покрај тие што ке летнат. Свати Кољо, Струмица нема неисцрпен извор на финансии, а финансиската политика со цел да се стигне што подалеку во Европа мислејки дека тоа ке донесе пари, се покажа како лош потег.
Јас Кољо не измислувам, кажувам работи што се и што се зборат.
Кољо мрсулче мое драго, од ваквите како тебе, одднаш никнати провокатори ми се сере и жал ми е за вистинските љубители на спортот во струмица, ама од една симпатична екипа која ми бевте лани се претворивте во нешто што сакам да пропадне, да се врати на старото ниво, да ве видам тогаш вас, таканаречените навивачи дали сеуште ке постоите. Премногу се преценувате, не примате мислење, мислите дека ние живееме за да бидеме против вас, сватете, дека за мене постои само Мзт Скопје и ништо друго. Што убаво беше на форумов кога пред година дена, имаше само вистински љубители на кошарката па да можеш комотно да си направиш здрав муабет. Од кога дојдовте вие локал-патриотите, под-форумов стана срање како целиот форум во целина, пошто се вашето е најдобро и секој совет и мислење го оценувате како арогантност, се што не ви одговоара, како провокација, а секоја информација која ќе се пише од страна на некој што не е од кај вас, како глупост и како тој да е сезнајко. Како што реков на многу пати, многу од вас не вредат да пишувам тука, да го споделувам моето мислење и ставови, ама поради барање на Аеродромка останав сеуште на овој форум, полн со малоумници кои гледаат кошарка пократок период од мојата последна мастурбација.
Секоја чест на исклучоците, знаете кои сте, сум ве кажал, Мите, Струмикс, Санкто_____, Јанев мислам и не ми текнува на другите пошто ниедно време е.