Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Strumica sami se pobedija deneska... Lokomotiv nisto posebno spored mene.. ama da sutiras 50 pati za 3, i da ne mozes do koso da dokaras za 2 sramota e. Super bese dojdea i do 1 poen vodstvo Strumica i odma go rasipaa so sutiranjeto na trojki.. Nogo se zaletaa po pobedata nad Cedevita i aj saa se mozat.. e ne ode tava taka.

Точно...

Сами си се победија...

И едно ќе кажам вреди само Богоев и едино Пуповиќ кој не е во форма...
Другото е катастрофа...

Соколов...освен борбеност ништо нема..

Точно...

Сами си се победија...

И едно ќе кажам вреди само Богоев и едино Пуповиќ кој не е во форма...
Другото е катастрофа...

Соколов...освен борбеност ништо нема..

за Богоев незнам дали вреди, едино му вредеа пробивањата, ама шутот за 3 :nesvest:

Ајде можеби во гости ке победиме иако е невозможно.:)

Nisto denes site bea katastrofa eden ne mozeme da kazeme deka si ja izvrsi svojata zadaca.Toa e toa zdravje boze dogodina :)

Nisto denes site bea katastrofa eden ne mozeme da kazeme deka si ja izvrsi svojata zadaca.Toa e toa zdravje boze dogodina :)

Не беа во форма денес нашите, ама и русите не ми оставија некој голем впечаток. Можеби беа за нијанса подобри од Цедевита ништо повеќе.
А да игравме во препознатливата наша игра мислам дека ке ги победивме.

Единствено Лончар и овој американецов беа добро расположени.

Ах Радикале...

Зошто не гледаш малце оптимистички...језда не навиваш за Струмица ама сепак гордо е коа ќе чуеш Македонскиот тим се пласираше натака..(нели е така?)
Он Топик:
10 не се многу,а и денес ништо не им одеше...

Во Ростов ќе биде по неизвесно...
Оф топик:
Важно ни јас ни ти немаме право да викаме толку од Европа затоа што Мзт е многу многу далеку од таму...

Оптимистички се гледа кога е во исќекување нешто, а не кога е веќе завршено, башка секогаш се трудам да гледам колку што можам пореално на работите (можеш да ја праша и Аеродромка ке ти каже јас што мислам за мзт)

10 не да се многу, премногу се. Не им одеше затоашто Ростов не е ниту Мзт ниту Работнички. Незнам дали само јас добив таков впечаток ама Русите не играа во полна пареа, мислам дека дојдоа по вакво нешто и не го дадоа максимумот. Во Ростов...20 разлика, биди реален, неможе поинаку, разликата во класи беше очигледна. Се повтори тоа што го викав од почетокот, странците на Струмица не се ништо, ама баш ништо посебно. Дури не се ни многу поквалитетни од домашните играчи што играат во лигава.

А имам право да викам толку од Европа, поради тоа што е толку од Европа, тоа е факт.

Strumica sami se pobedija deneska... Lokomotiv nisto posebno spored mene.. ama da sutiras 50 pati za 3, i da ne mozes do koso da dokaras za 2 sramota e. Super bese dojdea i do 1 poen vodstvo Strumica i odma go rasipaa so sutiranjeto na trojki.. Nogo se zaletaa po pobedata nad Cedevita i aj saa se mozat.. e ne ode tava taka.

Како што кажав во претходниот пост, Ростов не е ниту Мзт ниту Работнички. Струмица се истрошуваше во одбрана, а кога се концентрираш да дадеш максимум во обрана, нападот и не иде како подмачкан. Во домашното првенство, со моменталниов распоред на силите, Струмица ке се прошета до титулата, ама никој не знае што странци ке донесат Фени, Работнички и Мзт (за Мзт знам, ако се оствари тоа, дечките се екстра играчи, може да направат проблеми) мада мислам Струмица ќе доминира и оваа сезона

за Богоев незнам дали вреди, едино му вредеа пробивањата, ама шутот за 3 :nesvest:

А кога Богоев имал шут? Никогаш. Дечкото е играч за пробивање и разигрување и е еден од најдобрите во Македонија. Подобар плеј во МКД нема.

treba samo da sme golemi OPTIMISTI

Оптимистички се гледа кога е во исќекување нешто, а не кога е веќе завршено, башка секогаш се трудам да гледам колку што можам пореално на работите (можеш да ја праша и Аеродромка ке ти каже јас што мислам за мзт)

10 не да се многу, премногу се. Не им одеше затоашто Ростов не е ниту Мзт ниту Работнички. Незнам дали само јас добив таков впечаток ама Русите не играа во полна пареа, мислам дека дојдоа по вакво нешто и не го дадоа максимумот. Во Ростов...20 разлика, биди реален, неможе поинаку, разликата во класи беше очигледна. Се повтори тоа што го викав од почетокот, странците на Струмица не се ништо, ама баш ништо посебно. Дури не се ни многу поквалитетни од домашните играчи што играат во лигава.

А имам право да викам толку од Европа, поради тоа што е толку од Европа, тоа е факт.

Ќе бидам реален...

Сепак гледам барем малце оптимистички...никогаш не губам надеж...

Иако знам дека претешко е да се тепа една екипа како Локомотив во Ростов....просто незамисливо:nesum:

Ќе бидам реален...

Сепак гледам барем малце оптимистички...никогаш не губам надеж...

Иако знам дека претешко е да се тепа една екипа како Локомотив во Ростов....просто незамисливо:nesum:

абе така е друже, оптимисти треба да сме, ама сепак, дома изгубивме 10 разлика, со подршка на цела наша публика, а таму? Сепак Струмица се закон:smir:

За една недела мислам играме во Ростов е ако изгубиме и таму тогаш ке викаш толку од Европа, а сега уште сме во Европа. Барем најмалце уште недела дена.

Тешко , ептен тешко , оптимист сум и јас ама ако играт со трема и нервоза како некни , тешко мислам дека ке остварат добар резултат .. Можевме да извадиме поволен резултат ама сами си се победивме како што викаат другите , не заради неискуство туку од самата помисла дека играт со голема екипа и нервозата е голема :) во секој случај успех е и до тука , за понатаму здравје ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom