Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Богоев ме изненадува колку напредуваше минатата и оваа година за плеимеикер сигурно ни фали за да го одмара на Богоев Мираковски ако доагаше требаше да дојде на почетокот на сезоната сега не знам колку ке е добро решение
Инаку Ангелакис ја напуштил Струмица

lele kolku mi e merak sto izgubija pederive, ne radi drugo i oni i nie imame po 4 porazi :vozbud: ke bide vo vrotnik derbi na dnoto :pos2:

Сине јас знам дека не ви треба, дека Тимба е ѕвер, ама резервен плеј? Мене ми одговоара вака да заврши, несакав да ја пуштат, вака може и Работнички да не влезе во први 6

"СИНЕ" Резервен плеј Дарко Соколов ...

Одлична игра на Струмица. Да се надеваме дека вака ќе играме и во вторник (само малку посмирено и помотивирано).

Честитки за Струмица, изиграа одлично, рутински создадоа предност, недостижна за еден ваков Работнички, кој е далеку од она што би требало да биде според теретот на името кое го носи.
Одиме понатаму...
Русите се објективно неколку класи посилни од нас. Мене би ме радувал некој тесен пораз дома, во солидно издание на Струмица.
Се разбира, навивам за Струмица, но да бидеме реални...далеку сме.
За домашното првенство ќе дискутираме потоа.

Ниту Мираковски, ниту било кој ќе доаѓа во Струмица за натпреварите против Русите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom