Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ова веќе нема смисла, цело време се зборува ќе имаме тим, па ние почнавме и играјачите да ѓи набројуваме. А сеге повторно информации дека нема да имаме тим.
Тие играјачи кој беа набројани во претхофните постови (Зоки, Јоцо, Даријан и др.) зарем не постое до сега, зошто не се фатеше работата на време и да се склопи тој тим. А не да се чека последната недела да се формира тим, а до сега останатите и по турнири беа, ио изиграа многу пријателски.

Времето тече. 4-ти октомври е се поблику.

Абе Галактикос не се надевај веќе.крај е и последната надеж умре.

Што да кажам освен жал ми е што згасна еден таков клуб како Струмица па да се надеваме брзо враќање на Струмичката кошарка во најбрзо време.:wink:

One Comment...Жално!
Правааме мабет порано незнам само на кој фан клуб дали беше струмица,мзт или фени незнам ... колко големо значење имат тии младински школи и ја се покажува на дело оти си треба секој клуб да има младинска школа.

Neznam so da kazam luge...Bese prekrasno rivalstvo a traese kratko.Cim mene mi e tesko mozam da zamislam Vas.Ako vi sluzi za uteha i nie ja imavme ORKA se rasturi i cekavme 10 godini za FENI.Se nadevam nema da cekate tolku.A koga ke se vratite se nadevam i nie ke bideme tuka i da go prodolzime rivalstvoto Kavadarci-Strumica

добро нешто не мее јасно заврши сезоонта кажаа оти ке се растуре клубо после 1-2 недели кажаа оти ке биде појак од лани па нетизна шо как кои засилувања се тии глупости после некоо време кажаа оти па нема да има , па некоо време после казаа оти ке има и сега со излезе има или нема досадно е се за тава да се праа маабет дали ке постоо или нема ако веке 100% нема КАНТА и повеке да не се нервирам

Од ка се откажа градоначалнико,панајот кажал мислам оти сам неможе да го сносе спонзорството и затва се откажуват. Библ даде рок ама и од тама се повлече пријавата.После имаше преговори со лукоил и алфа банка за спонзорство зашо пропаднаа незнам. Пак после излезее информации дека ке има спонзор ама ништо. Се донесе власос на клупата и сите мислеа оти ке има пак шампионски тим.Ништо и од тва.Од тогај се беше у мирување до тии денове од ка излезе информација дека ке има тим макар и со младинци ама најновите вести се оти и од тва ништо а 4 октомври е таа недела и почине првенството. Така да 99% нема тим.

П.с Тва беше у кратки црти.

Од ка се откажа градоначалнико,панајот кажал мислам оти сам неможе да го сносе спонзорството и затва се откажуват. Библ даде рок ама и од тама се повлече пријавата.После имаше преговори со лукоил и алфа банка за спонзорство зашо пропаднаа незнам. Пак после излезее информации дека ке има спонзор ама ништо. Се донесе власос на клупата и сите мислеа оти ке има пак шампионски тим.Ништо и од тва.Од тогај се беше у мирување до тии денове од ка излезе информација дека ке има тим макар и со младинци ама најновите вести се оти и од тва ништо а 4 октомври е таа недела и почине првенството. Така да 99% нема тим.

П.с Тва беше у кратки црти.
хехе ако почнеш длгите да ги кажуваш ти треба цел форум:pos2::pos2:абе ај заебајте тај клуб веке нели гледате нема народ тука се е заебано незнам шо се замарате веке коо гледате оти не бива гледајте си работа ич да не ви дрема

tim4e ne se nerviri,100% nema klub...cico Zoki deklarativno saka klub,na delo go nema nigde.Izleze na videlo deka glavna osovina ovie godini u klubo bil Panajot.On se povlese i se zgasna.Sram za strumicane da ne se najde spas...dodeka bese grko OK,tuka sme da se slikame ,nego go nema aj se u kurac.Prv pat od samostojna Makedonija Strumica ke nema prvoligas,a porano imase i dva kluba so osven Skopje za drug grad bese nezamislivo.Alal da mu e na cico Zoki (ne glasam za nego,ebati skrzaveco),da ne mu se dava 5000 evra mesecno za kakov takov klub dodeka da se stabilizirame.Saa mos posle 5 godini ka ke porasnat decata od Milenium pa da se vratame,do togaj da laame na mesecina i da mu pluskame race na cico Zoki,ocuvot na gradot.Aj ke go gledame Milenium

tim4e ne se nerviri,100% nema klub...cico Zoki deklarativno saka klub,na delo go nema nigde.Izleze na videlo deka glavna osovina ovie godini u klubo bil Panajot.On se povlese i se zgasna.Sram za strumicane da ne se najde spas...dodeka bese grko OK,tuka sme da se slikame ,nego go nema aj se u kurac.Prv pat od samostojna Makedonija Strumica ke nema prvoligas,a porano imase i dva kluba so osven Skopje za drug grad bese nezamislivo.Alal da mu e na cico Zoki (ne glasam za nego,ebati skrzaveco),da ne mu se dava 5000 evra mesecno za kakov takov klub dodeka da se stabilizirame.Saa mos posle 5 godini ka ke porasnat decata od Milenium pa da se vratame,do togaj da laame na mesecina i da mu pluskame race na cico Zoki,ocuvot na gradot.Aj ke go gledame Milenium
Ти многу се надеваш на нас :vozbud::vozbud:

Pa u vas mi se krie okceto.Se rabote seriozno,dobri ste,gi peglate vasite vrsnici niz MKD,ke ve bide.Ama i kaj vas treba pari,Ahtaro dusta mu izleze,samo sitnis da pribira i da pomagame koj kolku moze.Ama ke go opraame taj del vajgodina.A so inace u ABA le da se nadevam,i tam si ebale veko,od vtora liga da ispadnas epten treba da si bos

Pa u vas mi se krie okceto.Se rabote seriozno,dobri ste,gi peglate vasite vrsnici niz MKD,ke ve bide.Ama i kaj vas treba pari,Ahtaro dusta mu izleze,samo sitnis da pribira i da pomagame koj kolku moze.Ama ke go opraame taj del vajgodina.A so inace u ABA le da se nadevam,i tam si ebale veko,od vtora liga da ispadnas epten treba da si bos
:):)Благодарам на убавите зборови:vozbud:
П.С Ако сакаш,одговори ми на приватната порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom