Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ц ц ц можам а замислам каков дегенирик си кога пријавен си во август, а имаш веќе 900 поста. Од компјутер не си мрднал, не е ни чудо што не те интересираат девојки, туку Боки 13
:cuc::cuc::cuc::zver::zver:

epa normalno ve drzela policija... btw daj klip da vidam !!!
Да да не држеше и пеевме цело време
А инаку дома кога играме остануваме секогаш последни а и на купот памтам пеевме многу време по завршувањето на утакмицата(мислам дека тоа беше со вас кога игравме)
А клип немам:nesvest:

Да да не држеше и пеевме цело време
А инаку дома кога играме остануваме секогаш последни а и на купот памтам пеевме многу време по завршувањето на утакмицата(мислам дека тоа беше со вас кога игравме)
А клип немам:nesvest:

Друже не сакам да се расправам веќе на оваа тема само ќе ти кажам за навивањето на 60-те Лозари на финалето кога изгубивте дома и пењето против своите играчи

Друже не сакам да се расправам веќе на оваа тема само ќе ти кажам за навивањето на 60-те Лозари на финалето кога изгубивте дома и пењето против своите играчи
Џабе ќе ви тврдам дека не пееме ни и не викаме против Рајкович....нема разбирачка со вас:toe:

aj kraj na diskusiive zoso nema kraj stvarno !!! daj kazete dali ima neso novo vo vasiot klub ili vo vasata navivacka grupa... eve go kaj e 4ti !!!

vo pravo e 4ovekon od famili ne e poentata da navivas za svojot klub samo koga e 1,2 ili 3 toj treba da se saka pa makar i 2 liga da igra da ti bide vo srceto.eve nie ako vip ispadna od rakomet 2liga pak ke odime da go bodrime ne e vazno dali e 1 ili posleden vazno e da se saka od srce

Абе и јас слушам се некој нови (позитивни) вести, ама никако оште нешто од тоа да се оствари, а и време е, сите кубови уште пред еден месец започнаа со подготовки, а ние сеуште сме во незивесност (за жал).

Абе и јас слушам се некој нови (позитивни) вести, ама никако оште нешто од тоа да се оствари, а и време е, сите кубови уште пред еден месец започнаа со подготовки, а ние сеуште сме во незивесност (за жал).
не се секири ке биде !!! а шо е тава толко ново шо го слушаш де кажи навам ??

Еми ја тава шо го пише на форумо, истите мабете кружат и низ градо, низ тие шо се поупатани.
е шо е тава де ке има или ке нема тим јас како шо слушнах кажаа оти 99% ке немам клуб така ми кажааа дај боже да нее точно

е шо е тава де ке има или ке нема тим јас како шо слушнах кажаа оти 99% ке немам клуб така ми кажааа дај боже да нее точно

:zver: еј стварно си закон, морам да признаам.
Абе а ти читаш ли шо напишах, оти и јас ги имам слушнато иститие мабете кој бабарабатин ѓи напиша во претходните страници. Ти нели читаш мајка му стара ???:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom