Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Ц ц ц можам а замислам каков дегенирик си кога пријавен си во август, а имаш веќе 900 поста. Од компјутер не си мрднал, не е ни чудо што не те интересираат девојки, туку Боки 13

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ц ц ц можам а замислам каков дегенирик си кога пријавен си во август, а имаш веќе 900 поста. Од компјутер не си мрднал, не е ни чудо што не те интересираат девојки, туку Боки 13

ama ti za zal nema nikogas da ja osetis ljubovta sprema tvojot klub kako sto jas ja custvuvam za mojot...
Ние со Фершпед у гости пеевме 20 минути(може и повеќе да беше)по завршувањето на утакмицатаe ova e ljubov... 30 min posle utakmica MZT- mavrovo... NO COMENT !!!

Да да не држеше и пеевме цело времеepa normalno ve drzela policija... btw daj klip da vidam !!!
Да да не држеше и пеевме цело време
А инаку дома кога играме остануваме секогаш последни а и на купот памтам пеевме многу време по завршувањето на утакмицата(мислам дека тоа беше со вас кога игравме)
А клип немам:nesvest:
Џабе ќе ви тврдам дека не пееме ни и не викаме против Рајкович....нема разбирачка со васДруже не сакам да се расправам веќе на оваа тема само ќе ти кажам за навивањето на 60-те Лозари на финалето кога изгубивте дома и пењето против своите играчи

не се секири ке биде !!! а шо е тава толко ново шо го слушаш де кажи навам ??Абе и јас слушам се некој нови (позитивни) вести, ама никако оште нешто од тоа да се оствари, а и време е, сите кубови уште пред еден месец започнаа со подготовки, а ние сеуште сме во незивесност (за жал).
не се секири ке биде !!! а шо е тава толко ново шо го слушаш де кажи навам ??
е шо е тава де ке има или ке нема тим јас како шо слушнах кажаа оти 99% ке немам клуб така ми кажааа дај боже да нее точноЕми ја тава шо го пише на форумо, истите мабете кружат и низ градо, низ тие шо се поупатани.
е шо е тава де ке има или ке нема тим јас како шо слушнах кажаа оти 99% ке немам клуб така ми кажааа дај боже да нее точно
еј стварно си закон, морам да признаам.