Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Струмица ке игра со Цедевита а у салата трибината оште не е направена од ајдуцте шо га скршии (Перо неможе да става 2 даски)

jбг нема пари

Nemoj nekoj da me svati pogresno oti nikot mi e HRisToV deka Pero Hristov mi e rodnina ne mi e nisto ... Ama tribinata daskite sto bea skrseni se napraveni ...

Nemoj nekoj da me svati pogresno oti nikot mi e HRisToV deka Pero Hristov mi e rodnina ne mi e nisto ... Ama tribinata daskite sto bea skrseni se napraveni ...

:oftopic:
дебе типче нели тренирам тама секој ден.. си мислаш не гледам оште нема ставено...и Перо Христов чека од Струмица да стават, а Струмица чека од Перо да става и никак не се!

дебе типче нели тренирам тама секој ден.. си мислаш не гледам оште нема ставено...и Перо Христов чека од Струмица да стават, а Струмица чека од Перо да става и никак не се!

Koj чека ке дочека

шо е тва со штабо на ајдуците------НАПУШТЕН Е !!! ојдех да си купам ЦД, маичка и шал а штабо напуштен, дај некој од АЈДУЦИТЕ нека каже дек може да се најдат тии работи

забравих да кажам и за сајто на АЈДУЦИ, дај малко поредовно да се обновува со свежи информации, иначе за вечер ќе победаме најмалко 20 поена разлика оти НОГО СМЕ ЈАКИ

kole SR MKD напиша:
забравих да кажам и за сајто на АЈДУЦИ, дај малко поредовно да се обновува со свежи информации, иначе за вечер ќе победаме најмалко 20 поена разлика оти НОГО СМЕ ЈАКИ

За шо ке победаме секак ке победаме, а штабо е напуштан оти немало платано кирија 3 месеца:pos2:

Ајде јас сум спремен излезех одамееее АЈДУЦИ ЗАКОН ! ! ! ! !

За шо ке победаме секак ке победаме, а штабо е напуштан оти немало платано кирија 3 месеца:pos2:

Ајде јас сум спремен излезех одамееее АЈДУЦИ ЗАКОН ! ! ! ! !

не се надевајте пред време!

Гледам на ТВ и неможам да поверувам, Ајдуци навиваат подобро и од Гејт 13. Не прекинаа со песна цека утакмица :tapp:

Катастрофа!!! Само воз на слободни и „Аууууууууууу„ на шут во последна секунда викнавте. Мизерија, џабе ви е исполнета салата

Гледам на ТВ и неможам да поверувам, Ајдуци навиваат подобро и од Гејт 13. Не прекинаа со песна цека утакмица :tapp:

Катастрофа!!! Само воз на слободни и „Аууууууууууу„ на шут во последна секунда викнавте. Мизерија, џабе ви е исполнета салата

Немаше Ајдуци

еее арно де , и така ги заебах ајдуците веќе :) важно победивме :rofl:

оф топик: Абе Јанев(м`на) ти да не седаше зад мене? :pos2: цела утакмица се мислаах дали си ти или не :pos2:

еее арно де , и така ги заебах ајдуците веќе :) важно победивме :rofl:

оф топик: Абе Јанев(м`на) ти да не седаше зад мене? :pos2: цела утакмица се мислаах дали си ти или не :pos2:

дека седеше ти.. со кој седаах јас, у шо бех облечан

Немаше Ајдуци ...нема штаб сега па неможевме да се организираме....и без тоа трибината ни беше зафатена....

Важно 33 разлика...:helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom