bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
Струмица ке игра со Цедевита а у салата трибината оште не е направена од ајдуцте шо га скршии (Перо неможе да става 2 даски)
jбг нема пари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Струмица ке игра со Цедевита а у салата трибината оште не е направена од ајдуцте шо га скршии (Перо неможе да става 2 даски)
jбг нема пари
ќе кажеш мрзе го... по пато да одам ќе најдам 3 , не 2 даски:basket:
си миш он ке го права он само пари треба да даде и ке направат![]()
Nemoj nekoj da me svati pogresno oti nikot mi e HRisToV deka Pero Hristov mi e rodnina ne mi e nisto ... Ama tribinata daskite sto bea skrseni se napraveni ...
ftopic:
дебе типче нели тренирам тама секој ден.. си мислаш не гледам оште нема ставено...и Перо Христов чека од Струмица да стават, а Струмица чека од Перо да става и никак не се!
kole SR MKD напиша:забравих да кажам и за сајто на АЈДУЦИ, дај малко поредовно да се обновува со свежи информации, иначе за вечер ќе победаме најмалко 20 поена разлика оти НОГО СМЕ ЈАКИ
За шо ке победаме секак ке победаме, а штабо е напуштан оти немало платано кирија 3 месеца:pos2:
Ајде јас сум спремен излезех одамееее АЈДУЦИ ЗАКОН ! ! ! ! !
Гледам на ТВ и неможам да поверувам, Ајдуци навиваат подобро и од Гејт 13. Не прекинаа со песна цека утакмица
Катастрофа!!! Само воз на слободни и „Аууууууууууу„ на шут во последна секунда викнавте. Мизерија, џабе ви е исполнета салата
Гледам на ТВ и неможам да поверувам, Ајдуци навиваат подобро и од Гејт 13. Не прекинаа со песна цека утакмица
Катастрофа!!! Само воз на слободни и „Аууууууууууу„ на шут во последна секунда викнавте. Мизерија, џабе ви е исполнета салата
еее арно де , и така ги заебах ајдуците веќеважно победивме :rofl:
оф топик: Абе Јанев(м`на) ти да не седаше зад мене? :pos2: цела утакмица се мислаах дали си ти или не :pos2: