Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.414
- Поени од реакции
- 6.131
Billa Bong напиша:Не знам дека се од мобилен ама некако не го бива мобилниот :helou:
Епа сега таков е, шо да му правам. А и не е мој :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Billa Bong напиша:Не знам дека се од мобилен ама некако не го бива мобилниот :helou:
Оф топик:Нема врска само кажав дека не се добри :helou:walker_girl напиша:Епа сега таков е, шо да му правам. А и не е мој :wink:
walker_girl напиша:Епа сега таков е, шо да му правам. А и не е мој :wink:
Billa Bong напиша:Епа вака денес Струмица има шанса да ја освои титулата за првпат од кога е создаден овој клуб...притоа да биде втората екипа која ке му застане на патот на Работнички по Поло Трејт.....Се надевам дека денес ке гледам добар меч...и се надевам дека уште денес Струмица ке ја освои титулата и ке го посрамоти Работнички во градски парк....
Billa Bong напиша:Епа вака денес Струмица има шанса да ја освои титулата за првпат од кога е создаден овој клуб...притоа да биде втората екипа која ке му застане на патот на Работнички по Поло Трејт.....Се надевам дека денес ке гледам добар меч...и се надевам дека уште денес Струмица ке ја освои титулата и ке го посрамоти Работнички во градски парк....
:nenene::nenene::nenene: Била, ај најди ми го податокот кога Поло Трејд им застанал на пат на Работнички. Кажи ми ама најискрено, толку мерак имаш да пишуваш, макар и да е безвезе тоа? А гарантирам дека и немаш поима дека Полотрејд = Струмица. Немој да ме сфатиш погрешно, ама стварно некогаш не е во ред да се пишуваат работи кои не се знаат.Billa Bong напиша:Епа вака денес Струмица има шанса да ја освои титулата за првпат од кога е создаден овој клуб...притоа да биде втората екипа која ке му застане на патот на Работнички по Поло Трејт.....Се надевам дека денес ке гледам добар меч...и се надевам дека уште денес Струмица ке ја освои титулата и ке го посрамоти Работнички во градски парк....
Тоа е некој кога е у фрка наваму натаму....сакав да кажам НИКОЛФЕРТ не Поло Трејт...сори уште еднаш:helou:...ги мешам Николферт и Поло Трејт.....у фрка сум...и некогаш забегувам ...знам дека Поло=СтрумицаRadical Boy напиша::nenene::nenene::nenene: Била, ај најди ми го податокот кога Поло Трејд им застанал на пат на Работнички. Кажи ми ама најискрено, толку мерак имаш да пишуваш, макар и да е безвезе тоа? А гарантирам дека и немаш поима дека Полотрејд = Струмица. Немој да ме сфатиш погрешно, ама стварно некогаш не е во ред да се пишуваат работи кои не се знаат.
А Николферт е тој што има земено титула, ваљда на нив си мислел.
А за „баскетбал-фанов„ Јанев, при 1000 весника, при 100 пати кажано на тв, напишано во другата тема ти незнаеш од колку играат и се нарекуваш баскетбал-фан. Молим те! Јас ке ти кажам за да речеш безобразни сме, од 19:30 играат, ако ти значи нешто, зашто мислам дека праша колку да се најдеш во муабет
mite84 напиша:Мислам ке биде супер доколку Струмица игра во ФИБА купот сум ги гледал Лукоил во тој куп играа со Арис Динамо Москва Црвена Ѕвезда но слусам дека и Работницки се заинтересирани па ако и таму тие играт ке биде многу нефер но и таква одлука не би ме изненадила нели тие се `име`
Janev напиша:vo kolko saat igraat
Radical Boy напиша:А за „баскетбал-фанов„ Јанев, при 1000 весника, при 100 пати кажано на тв, напишано во другата тема ти незнаеш од колку играат и се нарекуваш баскетбал-фан. Молим те! Јас ке ти кажам за да не речеш безобразни сме, од 19:30 играат, ако ти значи нешто, зашто мислам дека праша колку да се најдеш во муабет
pa vidi sea vesnici ne citam... tv retko gledam ovaa nedela:baeh:[/quote]Janev напиша:А за „баскетбал-фанов„ Јанев, при 1000 весника, при 100 пати кажано на тв, напишано во другата тема ти незнаеш од колку играат и се нарекуваш баскетбал-фан. Молим те! Јас ке ти кажам за да не речеш безобразни сме, од 19:30 играат, ако ти значи нешто, зашто мислам дека праша колку да се најдеш во муабет