Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?Ти си србин по потекло, или се осеќаш повеќе србин отколку македонец???
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?Ти си србин по потекло, или се осеќаш повеќе србин отколку македонец???
![]()
Не јади ти бе...тој муабет е правен сто пати така да не му обрнувајте внимание,не мора да се силите дека не е нешто за фалење.Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?
Јас сум чист Македонец, ама ме боли к*р за истата, си ја сакам Србија и сакам да не освојат и да бидеме сите Срби !! задоволен, се нахрани?

Па ја ко шо глеам и реми е добро, пошо Естонците имаат утакмица повеќе и полоша гол разлика така да и со реми Србија е втораа мене ми донесоа дрес од Станковиќ од Србија па сега мора да сум за нив хахаха
остави не се замарај
инаку горе-доле квотите што се вртат по интернет за во вторник се 4.30 - 3.60 - 1.75
на последни 4 меча без победа над Словенија ама не се ни сомневам дека ќе остават душа на терен во вторник
идемо само храбро![]()

Нема гол разлика меѓусебен се гледа.Па ја ко шо глеам и реми е добро, пошо Естонците имаат утакмица повеќе и полоша гол разлика така да и со реми Србија е втора![]()
Па ја ко шо глеам и реми е добро, пошо Естонците имаат утакмица повеќе и полоша гол разлика така да и со реми Србија е втора![]()
Srbija mora da pobedi Sloveniju pred njenom publikom kako bi se plasirala u baraž.
Вистина е.Има некои информации дека Видиќ е у стартна постава вечер! Дај боже да е вистина

Одличен еОвој линк мислам дека е подобар....
http://www.rojadirecta.me/goto/otse.err.ee/etv2/