Фан Клуб: Србија

Bravo srbomani!!
Takvite kako vas najgolemi kreteni se!!
Bravo TENK,BRAVo

Не сум србоман...ама ме нервираат кога ќе речат Србија незнае фудбал! Да не знае ќе беше како нас...ама се гледа по резултатите!

Abe toa tie mentalitet kurchachki ... kako da ne gi sakam ???

Koa e najtesko gi biva a sto se kurchat se kurchat nekad neosnovano ama vazno ne vedneat glavi ...

I ke se palsiraat na prvenstvo ... i ondak to

Bravo srbomani!!
Takvite kako vas najgolemi kreteni se!!
Bravo TENK,BRAVo

Оти бе србомани?
Србомани да речиш ако плукаат по Македонија (никој не гледам да плука по Македонија) а Србија ја прават божество(ни тоа никој не го прави, само луѓето си навиваат за нив), а вака што? И јас сакам Србија да се пласира на ЕП и србоман сум? Од А групата сеако највеќе би сакал Србија да оди на ЕП, па први соседи ни се. Ај не треси зелени...

Srbija ima golemi sansi za plasman na EP, a za toa koj za kogo naviva da ne berete mnogu gajle, koga mozat balistite da navivaat protiv makedonija vo tirana, tema za toa e zavresena.Vazno da ne se zagrozuva intrigritetot na zemjata.

:tapp: Abe klosar eden selski ne me tepaj samo,ziti mene neznaes koj strav go dozivuvam..
Od takvi kreteni kako tebe drzavava polude..jas si gi znam korenite,veruvaj mi imam sigurno poveke srpski ama se sramam od toa..vol eden selski uste li go drkas na cetnicki filmovi i na crvene beretke?Uste li mislis deka Arkan e ziv?
Se jasno se gleda nick grcki stav srpski ti da ne si eden od onie sto se registriraat na forumot na grobari i so poraki pozdrav od Grobari skopje dojdete bezpari ke vi go izdudlame
Siguren sum deka pred spienje gi citas pesnive srpski po ednas i gi kazuvas pa se nadevas deka utre denta ke gi znaes da gi recitiras..
Kolku znaes ti za srbija mocko eden?Nie ziveeme na nas del od teritorija a ne na srpski,ova ne e juzna banovina.znaes li koj vi go ubi aleksandar karadzordze?
Ili neznaes koj e toj?
Znaes li deka srbite kolku sto ne imaat ebeno niz istorijata e skoro isto kako bugarite samo sto komunarite toa go krijat?Znaes li za tikvesko vostanie?
I edno da znaes zasekogas:ZA VREME NA WWII MAKEDONIJA BESE OSLOBODENA OD SVOI VOJNICI I OD SVOJOT NAROD
Jas ne sum od "onie kvazi patrioti"..nego ako ti davam sovet da ne izigravas srpski mafijas po forumi ne znaci deka sum patriot ili slicno samo si ja znam istorijata i sum gord na nea..
A ti sto znaes?Ako neznaes jas ke ti kazam..
ako tolku se mislis za golem srbin idi na onie kretenite od Kumanovo sto otidoa vo knez Lazar prikluci im se..
Idi vo prohorpcinski i drkaj koa ke vidis deka pisuva BJRM mesto MAKEDONIJA..Idi baci mu noze na Jovan vas..A jas ke ti potenciram deka Kosovo i vojvodina ke se odvojat..a sandzakliive samo da ne puknat e tek togas ke bide tvojata srbija komedii!!
Ajde sega idi pobrzo pred Tv zasto srpska serija pocinja

Благодарам Мистичен, се враќаме со вестите по рекламите.

Вакви испади како на is no good нема да се толерираат, кој навива за Србија нека пишува тука, кој не, не мора, има катаљон други теми.

Абе ова тема е Фан Клуб: Србија и темата е за фудбал а не за политика и кој е србоман и кој е македонски патриота. Дај освестете се....

Абе ова тема е Фан Клуб: Србија и темата е за фудбал а не за политика и кој е србоман и кој е македонски патриота. Дај освестете се....

Точно така...потполно си во право! Оставете ја политиката на страна!

Кркиќ ќе игра за Србија?
Селекторот на шпанската репрезентација, Луис Арагонес јавно го искажува стравот дека голема е веројатноста националниот тим да го загуби големиот талент на Барселона, Бојан Кркиќ.
Според Арагонес наскоро се очекува потег од Фудбалскиот сојуз, кој се подготвува да го повика Кркиќ да настапи за репрезентацијата на Србија.
"Кркиќ е голем талент, своите квалитети ги докажа во репрезентацијата до 17 години, веќе играше за селекцијата до 19 година и со него одиме чекор по чекор. Треба да го мине логичниот пат до А репрезентацијата, но мораме да внимаваме тој да не се премисли и да сака да игра за Србија. Добро е што почна да игра за Барселона, но потребно е да минува повеќе време на теренот. Бојан е млад, сега го покажува својот огромен талент, но некои играчи покажуваат напредок некои не. Во секој случај тој е многу значаен играч за шпанскиот тим", вели Арагонес.
Барем засега Кркиќ вели дека има намера да игра само за Шпанија, а претседателот на српскиот сојуз, Терзиќ вели дека досега не се направени никакви контакти.
"Немаме намера да регрутираме млади играчи кои настапуваат за други селекции, но не смееме да заборавиме дека тој има потекло од Србија и дека ќе изрази желба да игра за нас", истакнува Терзиќ

Србите не се пласираа понатаму ...

Искрено очекував Србија и Португалија да се пласираат, ама ете Полска имаше навистина добри изданија.

Кркич га одбра Шпанија ...:pipi:
останаа србите без талнтот

Валјда Бојан не е до толку мутав па да одбере да игра за Србија.Не очекував дека вака лошо ќе ги изиграат кфалификацииве.Слушам го сакаат Синиша Михајлович за нов селектор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom