Abe klosar eden selski ne me tepaj samo,ziti mene neznaes koj strav go dozivuvam..
Od takvi kreteni kako tebe drzavava polude..jas si gi znam korenite,veruvaj mi imam sigurno poveke srpski ama se sramam od toa..vol eden selski uste li go drkas na cetnicki filmovi i na crvene beretke?Uste li mislis deka Arkan e ziv?
Se jasno se gleda nick grcki stav srpski ti da ne si eden od onie sto se registriraat na forumot na grobari i so poraki pozdrav od Grobari skopje dojdete bezpari ke vi go izdudlame
Siguren sum deka pred spienje gi citas pesnive srpski po ednas i gi kazuvas pa se nadevas deka utre denta ke gi znaes da gi recitiras..
Kolku znaes ti za srbija mocko eden?Nie ziveeme na nas del od teritorija a ne na srpski,ova ne e juzna banovina.znaes li koj vi go ubi aleksandar karadzordze?
Ili neznaes koj e toj?
Znaes li deka srbite kolku sto ne imaat ebeno niz istorijata e skoro isto kako bugarite samo sto komunarite toa go krijat?Znaes li za tikvesko vostanie?
I edno da znaes zasekogas:ZA VREME NA WWII MAKEDONIJA BESE OSLOBODENA OD SVOI VOJNICI I OD SVOJOT NAROD
Jas ne sum od "onie kvazi patrioti"..nego ako ti davam sovet da ne izigravas srpski mafijas po forumi ne znaci deka sum patriot ili slicno samo si ja znam istorijata i sum gord na nea..
A ti sto znaes?Ako neznaes jas ke ti kazam..
ako tolku se mislis za golem srbin idi na onie kretenite od Kumanovo sto otidoa vo knez Lazar prikluci im se..
Idi vo prohorpcinski i drkaj koa ke vidis deka pisuva BJRM mesto MAKEDONIJA..Idi baci mu noze na Jovan vas..A jas ke ti potenciram deka Kosovo i vojvodina ke se odvojat..a sandzakliive samo da ne puknat e tek togas ke bide tvojata srbija komedii!!
Ajde sega idi pobrzo pred Tv zasto srpska serija pocinja