Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2: :pos2::pos2: неможам да престанам да се смеам на ова изјавиве на Марко.. прав дописничар :smir: че те биде брат..
Животен сон ми е да бидам дописник бе :pos:
Иначе следно коло со Шкендија :vozbud:

ептен се ослабени.... ќе ги скичмите..

ако играте дома:jaj::jaj:

Дома играме, и се надевам на победа, иако дуелите со нив секогаш се неизвесни :)
Ке ја договори Мандар во корист на Шкендија , во спротивно си знае што го чека:toe:

Благодарение на моќта на управата на Лисиче. Мечот Сан Сити-Лисиче требаше да се одигра во Пржино, но пред да почне мечот се дозна дека судиите се истите тие кои ни судеа на нас во Лисиче. И беа претепани уште пред да влезат во Пржино, па мечот воопшто не се одигра. Значи мечот не е одигран а причлина е недоаѓање на судијата, што по сите прописи мечот треба да се преигра (плус не е претепан од фанови на ниту една од екипите кои ја играат утакмицата). Меѓутоа, делегатот напишал дека Мандар го нападнал судијата додека се играла утакмицата. Лисиче ја добива 0-3 службено, а Мандар и домаќинот Сан Сити добиваат казни :pos: Смешки...

ok fala za informacijata

За да ги врати бодовите што ги зема на подмолен начин првата полусезона во Арачиново ...

За да ги врати бодовите што ги зема на подмолен начин првата полусезона во Арачиново ...

Што има тука подмолно, сметките со Шкендија се расчистени :icon_mrgr

Ова недела сме слободни ,така да момци се гледаме другата сабота ...

Другата сабота со Шкендија па гостуваме последно коло кај Бутел ,више нема среда само сабота

:vozbud::vozbud::vozbud:САН СИТИ - ЛЕПЕНЕЦ:vozbud::vozbud::vozbud:

ВО ПРЖИНО,Т.Е.УКИНАТА Е КАЗНАТА ЗА НИВ...

ЌЕ БИДЕ ИНТЕРЕСНО ЗНАЕМЕ ЗОШТО:pusk::pusk:

:vozbud::vozbud::vozbud:САН СИТИ - ЛЕПЕНЕЦ:vozbud::vozbud::vozbud:

ВО ПРЖИНО,Т.Е.УКИНАТА Е КАЗНАТА ЗА НИВ...

ЌЕ БИДЕ ИНТЕРЕСНО ЗНАЕМЕ ЗОШТО:pusk::pusk:

Вчера сакав да пишам, ама ми текна дека се казнети. Мило ми е што ја укинале казната. Значи 16.05 сите на славија ::icon_mrgr

ВО НЕДЕЛА 16:30:kajg:

Со Шкендија во петок од 17,:uvo:00

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom