Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
Za sisevci neznam so ekipa imaat ali doma tesko se pobeduvaat se gleda od tabela a SSK gi gledav iskreno igraat podobar fudbal od lisicani pa ke vidime,a za povreduvanje ok e moabetot ali ako si spremen be brat nemoze nikoj da te povredi jbga ako noga ti skrsi ali ne doaga toa u predvid...Pa ke napomenam se e do igracite,gi imaat site uslovi za igra ovaa sezona od pari do treninzi.veruvam i jas ali ke vidime vremeto ke pokaze.:toe:
Малце офтопик, али да не ја имаш случајно табелата. Пошто не сум ја видел веќе две кола :)
ЕDIT: Фала брат за табелата иако е од минатото коло http://rezultati.blog.com.mk/
Него како што гледам Драчево полека се откажува од натпреварувањето или така ми се чини??

Како нема да има притисок кога играат за Лисиче. Знаеме дека секогаш сме биле во лоши односи со тимот од Шишево и дека ќе играат многу остро а и не се за потценување затоа што сепак се прилично јака екипа, но сепак мислам дека во фер игра тешко дека че не совладаат. А за во Драчево течко дека ќе дојдеме до бодови знаеме колку остра може да биде нивната игра. И сепак ССК е многу појак од Драчево и ќе треба малце да се помачиме
Грешка си брат Треска не игра за никого .

Грешка си брат Треска не игра за никого .
Може сега така ти се чини али кога ќе зафрчат парите на ЛИсичани ќе се смени се. Како не преварија нас, све може да се очекува од нив...

Може сега така ти се чини али кога ќе зафрчат парите на ЛИсичани ќе се смени се. Како не преварија нас, све може да се очекува од нив...
Ама збориме за два различни муабети ако е така ко што викаш ти Лисиче може да си ги купи сите утакмици немора да прави добра екипа ке си влезе во втора лига па после нека се снаоѓа . А јас ти кажувам дека Треска не игра за никого и на секоја утакмица си одиме на победа да играме фудбал бидејќи не не занимаат никакви шеми во трета лига север. Затоа ти кжувам ние и во Лисиче кога ке отидеме, ке отидеме да играме фудбал и ако може да се направи нешто повеќе шемата кој треба да влезе во втора лига или не знам што нас не не интересира... :toe:

Ама збориме за два различни муабети ако е така ко што викаш ти Лисиче може да си ги купи сите утакмици немора да прави добра екипа ке си влезе во втора лига па после нека се снаоѓа . А јас ти кажувам дека Треска не игра за никого и на секоја утакмица си одиме на победа да играме фудбал бидејќи не не занимаат никакви шеми во трета лига север. Затоа ти кжувам ние и во Лисиче кога ке отидеме, ке отидеме да играме фудбал и ако може да се направи нешто повеќе шемата кој треба да влезе во втора лига или не знам што нас не не интересира... :toe:
Да речеме дека ти верувам :)
Сакаш дека и вие имате амбиции за влез во втора лига??? Затоа што нема екипа која игра поштено.. Уште ли ви играат тие старците во екипа или се смени екипата?? Ако игра тој еден стар во одбрана ондак славија нема шанси да победи таму затоа што тој одсекогаш правел се за славија да изгуби :):) Гледам конечно таа штаката што ви играше напред истотака човек над 35 години сега игра во одбраната на Лепенец. И сеуште ја задржил острата игра:tapp::tapp:
На наместена утакмица, секој старт му беше на нога, што не му личи...

Да речеме дека ти верувам :)
Сакаш дека и вие имате амбиции за влез во втора лига??? Затоа што нема екипа која игра поштено.. Уште ли ви играат тие старците во екипа или се смени екипата?? Ако игра тој еден стар во одбрана ондак славија нема шанси да победи таму затоа што тој одсекогаш правел се за славија да изгуби :):) Гледам конечно таа штаката што ви играше напред истотака човек над 35 години сега игра во одбраната на Лепенец. И сеуште ја задржил острата игра:tapp::tapp:
На наместена утакмица, секој старт му беше на нога, што не му личи...
Не немаме амбиции за втора али си играме за себе и играме поштено па до кај ке стигнеме ке видиме си играме за своја душа што се вика не знам како ќе ме сватиш . Значи не знам кога последен пат си ја гледал нашава екипа али сите играчи ни се млади дечки од школата на Македонија Гп у цела екипа имаме еден постар во средина ( не е тој што мислиш :nenene::pos2: ) и од младиве јас сум најстар со 21 година.Што значи цела екипа е составена од млади дечки што сакаат да играат фудбал , еве ти давам пример дека прво коло они беа најразочарани што во Арачиново и покрај тоа што бевме подобри и игравме против една боса екипа дојдовме во ситуација да мораме да изгубиме, а тоа ги разочара затоа што до тогаш немаа момците доживеано таков притисок закани, физички напади по секоја цена да изгубат ... Али тоа е тоа :toe:

Не немаме амбиции за втора али си играме за себе и играме поштено па до кај ке стигнеме ке видиме си играме за своја душа што се вика не знам како ќе ме сватиш . Значи не знам кога последен пат си ја гледал нашава екипа али сите играчи ни се млади дечки од школата на Македонија Гп у цела екипа имаме еден постар во средина ( не е тој што мислиш :nenene::pos2: ) и од младиве јас сум најстар со 21 година.Што значи цела екипа е составена од млади дечки што сакаат да играат фудбал , еве ти давам пример дека прво коло они беа најразочарани што во Арачиново и покрај тоа што бевме подобри и игравме против една боса екипа дојдовме во ситуација да мораме да изгубиме, а тоа ги разочара затоа што до тогаш немаа момците доживеано таков притисок закани, физички напади по секоја цена да изгубат ... Али тоа е тоа :toe:
Ако е така очекувам извонреден дуел за две кола:vozbud:

Да да ја мислам ке биде добра утакмица ...

Zdravoooooo............

POZDRAV DO FC SLAVIJA I NEMA PODOBRA EKIPA VO MOMENTOV OD SLAVIJA GI GLEDAV LISICE SO SLAVIJA NEVIKAM NE IZGUBI SLAVIJA DADOA EDEN GOL KOJ JA GLEDAL ZNAE GRESKA NA GOLMANOT AMA SE SLUCUVA POSLE GOLOT NE POKAZAA AMA BAS NISTO I SLAVIJA VO VTOROTO POLUVREME BESE POJAKA AMA TOA E FUDBAL.AKO BEJA MNOGU JAKI KO STO GI PRAVAT KE TEPAA I VO ARACINOVO.GOLEMA PODRSKA DO SLAVIJA I MISLAM DEKA AKO PRODOLZAT VAKA KE VLEZAT VO VTORA LIGA GARANT.....:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Чудо ако веќе Тони не игра за Треска

Чудо ако веќе Тони не игра за Треска
Тони е тој штакурот така:toe:
Епа он игра за Лепенец сега. Поомрзен играч од него и од тој уште еден во животов сум немал:tapp::tapp:
Него да прашам кај се наоѓа Шишево поточно, како да стигнеме со автобус до таму:vozbud:

Тони игра за Треска на ревијални утакмици :pos2: инаку тој што е во Лепенец е Никола (Прше) .За стигнување качи се во 12ка и ке стигнеш пред стадион :pos2:

Вчера пријателска со младинците на Работнички и победа од 2:0!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom