Па ако ги казнат со суспендирање на терен ова ќе биде прва ваква казна во овој регионDenes ke se rasprava za incidentot pa ke zname posle pladne,najverojatno ke im go suspendiraat terenot,a do sega ima 15 krivicni prijavi podneseno za tepackata.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ги казнат со суспендирање на терен ова ќе биде прва ваква казна во овој регионDenes ke se rasprava za incidentot pa ke zname posle pladne,najverojatno ke im go suspendiraat terenot,a do sega ima 15 krivicni prijavi podneseno za tepackata.
Па ако ги казнат со суспендирање на терен ова ќе биде прва ваква казна во овој регионВакви тепачки се случуваат скоро секое коло во Трета лига така да би ме зачудило ако биде суспендиран теренот во Драчево
![]()
ОдличноSlavija pobedi .... 0-1 na gosti pozzz
Ех да им ебам мајката сењачка секогаш грубо играат у пичку материну вишеVlatko go povredia ,mnogu grubo igraa.Edvaj so se vika pobedivme.Ne bese mestenka nikakd nivna strana prav selski fudbal so grubi startovi da ti se odmili da gledas a kamo li da igras.KOPACI.
Брат ако не ви ја пуштат таму, едноставно нема бодови. Пред неколку години тогашниот ЈСП водеше со 0:1 на полувреме и влегле сите на терен и нормално ги замавале нашиве и победа од 3:2 за шкендија на крај. Преку кур више од нивEeeeee.. еве ме мене.. честитки за победата над Драчево.. ништо чудно за грубата игра.. тоа е повеќе од јасно.. али ќе видите кога ќе дојдат во Пржино како ќе играат..9:0 ќе ги тепате, пошто они се јаки само во Драчево...... Иначе Горно Лисиче - Јустинијан 6:0...очекувано... наредно коло играме во Арачиново.. како што кажа Mandar 80.. После тој натпревар многу работи ќе бидат јасни !! .. поздрав
Сепак се знае.. во Арачиново тешко се вадат бодови.. но видечемо![]()
Ништо брат од сајтот имавме два неуспешни обиди. Едноставно немаме доволно матријал за сајтInaku vo kontakt sme so FK Slavija od Saraevo.
www.fkslavija.com prvoligasi se,pa nisto cudno i da dojdat kaj nas ke vidime za toa pokasno.Pozzz.
Sajber ne mi kaza za sajt sto kako imas li nesto u plan???