Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
dsc00468z.jpg

Од лево се гледа ногата на Бојан Антев имагинарен член на карпош соколи
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Na sekoja slika go ima:):)
Inace ova e samo del od lentite, i tuka veke gi sobraa:):)

Северен регион повторно е поделен во две групи, еве го распоредот од есенски дел во прва група.

sever1.jpg

sever2.jpg

Фала за распоредот. Мило ми е што повторно постои екипата на Бутел. Инаку ми кажаа дека Сопиште не постои и Сан Сити ги насчеди нивните играши, затоа пишав дека сме го тепале Сопиште а не Сан Сити. Уствари и они играат на нашиот стадион.

Уффф четврто коло ќе биде густо за Славија
Бела разочара со Сопиштанците очекувам минимум 2 гола од него:wink:

Знае ли некој како стојат другите резултати и табелата:toe:

Вторава група многу полесна некако. Инаку мило ми е што се реактивирале Бистрица, ако е тоа истиот тим од порано. Иначе од кај се тимовите на Карпош, Раштак и Јустинијан????

Вторава група многу полесна некако. Инаку мило ми е што се реактивирале Бистрица, ако е тоа истиот тим од порано. Иначе од кај се тимовите на Карпош, Раштак и Јустинијан????
bistrica se od supli kamen - kumanovski, karpos se od kumanovo, rastak se od selo rastak, a justinijan se od skopje, ama ne znam tocno od kade.

За само еден час почнува Волково Славија но од непознати причини натпреварот ќе се игра на теренот на Славија

пс:Наслушнав дека во Волково снемало струја:toe:

За само еден час почнува Волково Славија но од непознати причини натпреварот ќе се игра на теренот на Славија

Немале никакви услови за игра, па затоа ќе се игра во Пржино. Така да сите во 15 и 10 да ве видам на игралиште:helou:

уште од пред неколку дена ми кажаа дека наместо во Волково ќе се играло во Пржино. так да не е преместено во последен момент бидејќи наводно немало струја во Волково, што нормално не е точно. ни самите играчи на Волково незнаеа зашто е преместен натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom