Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Касиљас

Рамос - Пике - Пујол - Капдевиља

Чаби - Трајче
Чави - - - - - - Силва

Виља - Торес​

--- надополнето ---

Сепак, официјален:

Касиљас

Рамос Пике Пујол Капдевиља

Чаби Чави
Навас - - - Силва

Торес Виља​

Бускец на клупа, браво Дел Боске. :aplauz:

Победа од над 2 гола разлика, се друго е рамно на кикс.

Официјално место Силва пак игра Бускетс се ли му ебам,и др не пишуивајте состави коа не ги знаете!!Али најважно е дека играат со 2 напред Торес и Виља ова ми се свиѓа

Casillas; Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Navas; Villa y Torres

Да дае господ групата да не ја поминат.

Да ти ебам Ел Мудно Депортиво, да ти ебам копуците каталонски, да ти ебам.

--- надополнето ---

А, сега и ЕМД ќе поправаат да им ебам се.. Трајче да се спали на плоштадот во Тенерифе.

И на Марка го имаше тој состав, најпрво пишаа:

De esta manera, el once de España sería el formado por Casillas; Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi, Silva, Navas; Torres y Villa

Подоцна повторно пишаа:

Vamos a repetir el once de España, porque con el resbalón es probable que a alguno no le haya quedado claro. Casillas; Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Navas; Villa y Torres

:pop:

Епа, Дел Боске арно си имал одлучено на почетокот, арно ама во последен момент се јавува дедо Јохан Кројф и Трајчето некако се најде во прв состав. :nerv::nerv::nerv:

Па зошто глеате таму бе,најточни и најбрзи се на страната на фифа ја од таму секад гледам!!!!Иначе не ми е јасно зш Фабрегас не игра,али ај барем добро е што почнува со 2 напаѓачи

Бускец на клупа, браво Дел Боске. :aplauz:
Сакав да ти го пишам ова,жими се ;)
"Не се радувај пред време,почекај да излезат на терен и тогаш да се осигураш дека го нема Бускец.Уште не е доцна за дедо да направи еден телефонски повик...:pos:"

Да му ебам дибекот Дел Боске. 2 автогола да си дае диблево и да се вадат шпанциве у последната утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom