Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што бидна со Зеба, мислам дека нема да го вратат?
Исто така, имаше преговори и со Висар Муслиу, младиот штопер од Ренова, ама не знам дали има потпишано или не?

Исто така, имаше преговори и со Висар Муслиу, младиот штопер од Ренова, ама не знам дали има потпишано или не?
Visar so St Gallen ima nekoi problemi so dokumentacijata i se vlecka rabotata. A za Zeba izglea deka ke go pustat. Mnogu mirni nekako, trebase ovaa nedela da pocnat so promocii ali nisto izglea

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Позицијата на Зеба зависи од тоа дали ќе донесат друго засилување, но најверојатно ќе донесат што значи дека Зеба ќе го пуштат.
Муслиу како што рече Бекс има проблеми со документите, ама најверојатно ќе се реши работата бидејќи швајцарците го тргнале од нивниот сајт па сега најверојатно сакаат да извадат некоја пара.

:cool:

10258754_797169250294621_8700162501252784144_n.jpg

Договорот е на шест месеци со опција да се продолжи на две години.

Изгледа ама дали навистина е, тек допрва ќе видиме.

Иначе има договор за шест месеци со опција да се продолжи плус две години.
Значи ова е паметен потег, ако не покаже ништо тогаш чао пријатно и така оваа сезона место во Европа треба да осигураме, за титулата немаме шанси.

Spomna Stefco deka najverojatno u Skendija ke dojde na pozajmica ama neznam kolku ke saka da ostane osven ako ne plati Skendija dobri pari kako plata. Srbija osven Cukaricki koj ima jak gazda drugive se katastrofa so finansii
Toa e .. :\ A koga spomna budzet me interesira Ecolog kolku vlozhi vo Shkendija, so kolku budzet raspolagate ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom