- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Debatik Curri bi go sakal za stoper,iskusen,samo ne znam kade igra!? sto bidna so nego!?
Dupka e, 32 godini ima vo Tirana e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Debatik Curri bi go sakal za stoper,iskusen,samo ne znam kade igra!? sto bidna so nego!?
Hmmm,star ne e,za nasa liga,ama cim stignal do Tirana znaci vise ne go biduvaDupka e, 32 godini ima vo Tirana e.
Ако го вратите во форма ќе се осети разликата уште на првата утакмица со него одколку со тие другите што ги имавте, Урдинов и еден ваш беше мислам дека. А најдобар од овие тројца е Ашковски дете на Вардар само замина млад у Партизан, ама он има договр со Партизан има 22 год, сеа е пратен на позајмица во Стромгосдет една од подобрите норвешки екипи и игра стадндардно. Така да тешко да можете да го доведете него.
Според спортскиот директор Неби Мустафи трансфер пазарот е затворен за Шкендија!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Во интервју на Мустафи за АлсатSamo so Besir Demiri e zatvoren[emoji23] koj ti go kaza ova.
Во интервју на Мустафи за Алсат
Јас пишав што видов и што слушнав,а дали е точно или не ќе покаже времето.Ne e tocno
Можеби грешно си разбрал Во денешен спорт има изјава на Мустафи каде кажува дека ќе донест најмалку 3-4 нови фудбалери. Ашковски е првиот кој би требало да потпише. За Бразилецот и за тој другиот од Слога наскоро ке се знаело дали ке потпишат.Јас пишав што видов и што слушнав,а дали е точно или не ќе покаже времето.
Neznam slucajno ja nacekav. Bi trebalo da e od 95-96 sezonaод кога е сликава? според дресовите ми се чини противникот е Осогово...