Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување

Нашите фудбалери денеска
8c28becfb86adc92dc0a24fe392463beee2a20b0f81086bfadda55b1b76d6ee1.jpg

Одличен одигран натпревар после долго време, т.е од минатата сезона. Тоа што ме радува е дека веќе тимскиот дух е формиран, добиени две дерби натпревари.
Кознику изгледа голем мотиватор е, а денес покажа дека има муда со оставањето на Усеини на клупа.
Зајко Зеба конечно почна да игра како што очекувавме.

Ни фали еден квалитетен ДМФ, еден квалитетен лев бек и еден напаѓач. Не дека е лошо со Кировски, па и Вручина може да игра таму ама ако е некој подобар од овие зошто да не.

47-1024x692.png

2154285d7c72115-1024x692.png

Vistina Tetovo zivee za Shkendija, i go saka fudbalot i vistina zasluzuvame dobar stadion zasto da ne igrame vo 19 20 casot so reflektori sigurno ke imaa i pojce gledaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Готово, титулата ќе ви ја дада сега :D Се утепавте од радуење, а Тетекс искрено е најслаб тим у прва лига. Играчине не можат да одат 90 минути, а камо ли да трчаат. После 60-та не ни трчаат, не знам што се спопаливте толку.
Ама океј, 5-0 е многу. Со оглед на тоа што еднаш го изебавмо првиот “дрим-тим“ со австриецот, и тоа со никаков тим каков сегашниов, ипак конечно и вие да се израдуете. :D

Поздрав.

Готово, титулата ќе ви ја дада сега :D Се утепавте од радуење, а Тетекс искрено е најслаб тим у прва лига. Играчине не можат да одат 90 минути, а камо ли да трчаат. После 60-та не ни трчаат, не знам што се спопаливте толку.
Ама океј, 5-0 е многу. Со оглед на тоа што еднаш го изебавмо првиот “дрим-тим“ со австриецот, и тоа со никаков тим каков сегашниов, ипак конечно и вие да се израдуете. :D

Поздрав.

Градско дерби е, па и третолигаши да сте и да се сретнеме да речеме во купот пак ќе се радуваме.

5-0 е најголемиот резултат на дербито. Порано ве имавме победено и 4-1.
Вие немате победа повеќе од 2-0.

Кога ќе бидете домаќини против нас сигурно во Ѓорче ќе играте па можеби ќе се спасите од катастрофа.[DOUBLEPOST=1411999797][/DOUBLEPOST]
1052316_805641812791710_6183370805961664608_o.jpg

Последно уредено:

Поздрав.

Pa kako sto stojat rabotite nie usto dolgo vreme ke se izraduvame.

Сеа иде снимка на Суперспорт 4, "грешките" на судиите појасно може да се видат. Поништен чист гол при 0:0, 2 метра у гол влезе топката. 3-4 офсајди кои врска си немаа. Спировски по негово.
Добро е што бевме прејаки иначе ќе го јадовме стапот со говедата кои беа пратени да доделат "правда" вчера

Демир Имери повторно повикан за У-21 репрезентацијата на Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom