Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква игра кој знае од кога немам видено, можеше 10-0 да заврши ако не се изнапромашеа при некои зицери.
Зеба конечно го покажа тоа што го очекувавме на почетокот.
Стартната постава е она што треба да стартува секој натпревар.
Секоја акција, секој прекин значеше и опасност за противникот кои денеска се изгубија, а како да не се изгубат...
Браво Шкенди

10481095_10204290856726656_5328997724826539273_n.jpg

Тетекс е распад систем дома победувате правите притисок имате добра игра ама што е со натпреварите на гости? За да бидете први,втори па и трети требаат бодови и на гости.

Тетекс е распад систем дома победувате правите притисок имате добра игра ама што е со натпреварите на гости? За да бидете први,втори па и трети требаат бодови и на гости.
Noviot trener pokazuva dobri znaci na prvite negovi natprevari. Imam verba deka ke prodolzat vaka, eve sledna vo Stip pa ke vidime

Лиги ти течат, ама не знам од болката од шлаканицата денес или од глупоста што ја поседуваш!?
Многу порази треба да се случат за да се изедначи со тоа што се деси у Купот :D

Туку одговорте му на тој дечкото шо има веза Штип со новиот тренер :D

Многу порази треба да се случат за да се изедначи со тоа што се деси у Купот :D

Туку одговорте му на тој дечкото шо има веза Штип со новиот тренер :D

Море фала ви за тој пораз! Да не го изгубивме тоа финале ќе продолжеа лоповите со клубот и сега најверојатно веќе ќе бевме во општинска лига поради немањето пари.

Море фала ви за тој пораз! Да не го изгубивме тоа финале ќе продолжеа лоповите со клубот и сега најверојатно веќе ќе бевме во општинска лига поради немањето пари.
Нема проблем, комшии сме ќе си помагаме у арно и у лошo :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom