Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
А што убаво алиби си најде во случај на пораз.
Нема што бе најпаметни сте, се нешто некој друг ви е крив.

Vardar ke osvoese titula go mestea neli? Ili da be ja kupija so Bregalnica. Kakvi palacista ste toa e cudo nesto. Do sea ne bese taka u kupov pa ajde sea nema da ima somnezi. Tuku mn sme podobra ekipa ti rekov ako se bide regularno ke ve tepame u tetovo. I debatiraj malce ne se pali odma alibi ke sme barale ova ona

Vardar ke osvoese titula go mestea neli? Ili da be ja kupija so Bregalnica. Kakvi palacista ste toa e cudo nesto. Do sea ne bese taka u kupov pa ajde sea nema da ima somnezi. Tuku mn sme podobra ekipa ti rekov ako se bide regularno ke ve tepame u tetovo. I debatiraj malce ne se pali odma alibi ke sme barale ova ona

Ај да дебатираме...

Ако утре по некоја случајност изгубиме во Тетово од Вардар, тогаш Вардар го местат за двојна круна.

Или да пробаме вака: Ако Вардар утре треба да изгуби поради рамковниот договор, тогаш Шкендија исто така поради рамковниот договор му пушти на Вардар 3 гола во Скопје.

Ај да дебатираме...

Ако утре по некоја случајност изгубиме во Тетово од Вардар, тогаш Вардар го местат за двојна круна.

Или да пробаме вака: Ако Вардар утре треба да изгуби поради рамковниот договор, тогаш Шкендија исто така поради рамковниот договор му пушти на Вардар 3 гола во Скопје.

Kazi sea lani so bidna vardar zaso ne e sampion? Neli go mestese VeMeRo? Ili ja kupil so Bregalnica za u Evropa a vie pilinja da ne idete u Evropa? :)

Kazi sea lani so bidna vardar zaso ne e sampion? Neli go mestese VeMeRo? Ili ja kupil so Bregalnica za u Evropa a vie pilinja da ne idete u Evropa? :)

И што ти е поентата сега?
Демек Вардар ги пушта другите ама на Вардар никој не му пушта.

Ako pobedime e mestena,ako izgubime sme poslabi,ebes logiku :( more VALJAK utre gi gazime ko mravki,neka barat alibi , ne e 1 pat,Miravci znae zosto ;)

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Ke si idele i onie neorganizirano deneska ;):pos:[DOUBLEPOST=1411573372][/DOUBLEPOST]:)

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 38
Последно уредено:
Sekogas e dobro koga gi pobeduvame .

Atmosferata TOP , slab natprevar no na kraj odime so 2:1 vo SK .

Ajdeeeeeeeeee!

Победа со примен гол не е тоа што би било победа без примен али што е тука е. Примивме гол по катастрофалната реакција на Марко, кој покажа уште еднаш дека знае да не шитка често. По изглегувањето на Мети во второ игравме далеку подобро по која погодивме и за 2-1. Фантастична атмосфера, полн стадион и тоа на работен ден. Едноставно фалеше вакво нешто сезонава.
Вручина можеше да ги реши на неколку наврати ама заебуеше у последен момент, како само си поигруваше со најдобриот нивни поединец сезонава.
А овие па одма со плачење а коа се пцуе на нивните натпревари нигде ги нема, нити медиумите да јадат гомна нит никој. Последен пример натпреварот против Пелистер во Битола. Ама па коа ќе им се врати оп боли.
Шо би рекол Коњаникот имаме право 3 пати да пееме такви песни, такви биле правилниците :icon_mrgr:

Европски клуб од диво племе неможеш да направиш. Голманот на Вардар со дупната глава. Ако ФФМ е достојна на своите заложби, следните неколку мечеви место на стадион, од дома ќе си ги гледате, и Дестани ќе се оперчи неколку илјади евра.

И вие фудбал ќе сте играле... идете у Сирија таму ебавајте си сојките.

Европски клуб од диво племе неможеш да направиш. Голманот на Вардар со дупната глава. Ако ФФМ е достојна на своите заложби, следните неколку мечеви место на стадион, од дома ќе си ги гледате, и Дестани ќе се оперчи неколку илјади евра.

Boli a ? ucete se malku i vie samo pocnate sekogas.

P.s Vrucina deneska igrase kurtasak so toj ermencot steta mu fali kondicia zosto sam ke gi ebase site.

Golmanot neka ne provocira ,5 minuti posle natprevar stoji i se zaebava tamu(drugite igraci na vardar veke vo soblekuvalna bese),more dobro projde ,trebase cela da mu ja otkinat.I se toa se sluci koga natprevarot bese zavrsen,sudite vnatre so zapisnicarite.Privatna tuzba neka podnese ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom