Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.648
- Поени од реакции
- 10.261
Abe sami pocnavte prvata utakmica,togas kutevte ko da ne bilo nisto
Не бе тогаш беше три корни, пенал.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe sami pocnavte prvata utakmica,togas kutevte ko da ne bilo nisto
Ако мислиш на тоа што Тетекс беше преселен во Скопје па сеа ќе гостуваме во Тетово.. не,се враќаме таму каде што е наше!![]()
Не е ни прв ни последен пат да има такво нешто и од наша и од нивна страна. Таков е животот, тоа е судбината на оваа генерација со такви работи да се занимаваме и така ние ќе си фураме наш филм они нивни ќе видиме кој ќе има поголеми на крајот. Ако си Македонец а претпоставувам дека си нема што да викаш Србија-мрбија, лекови, инфузии, ку*ци-палци....Кој ку* се па србите да ги спомнуваш. Тие се нешто над нас па они се лекот за нив....не разбирам?!? Затоа смирено со емоциите кажи им дека не е во ред навивањето, нека не се согласуваат со тебе ама ти пак кажи си, честитај победа (реално ги искористија шансите и заслужено си тепаше Шкендија) и готово. Уште појше се разгорува дискусијата, еден, друг, трет...и така нема крај. Позитивно го кажувам ова не ме сфаќај погрешно.Vo pravo si, ama posle se so vidov deneska posle site skandiranja na stadion pa uste mi se pravdaat na forumov ej.. pa normalno deka ke zbesnis i mora nekako da ja isfrlis nervozata..
Бојку цела сезона лани во МЃП ја држеше сам средината. Многу ми се допаѓа како играч.Se nadevam deka Bojku po deneska prikazanoto ke go potisne Meti na klupa.Polozani presporo deluvase,Zeba konecno na nivo.Kavdanski zosto ne igra?!?
Број 55 е Милиев, Кавдански после мечот со Работнички испадна од стартниот состав.Не е ни прв ни последен пат да има такво нешто и од наша и од нивна страна. Таков е животот, тоа е судбината на оваа генерација со такви работи да се занимаваме и така ние ќе си фураме наш филм они нивни ќе видиме кој ќе има поголеми на крајот. Ако си Македонец а претпоставувам дека си нема што да викаш Србија-мрбија, лекови, инфузии, ку*ци-палци....Кој ку* се па србите да ги спомнуваш. Тие се нешто над нас па они се лекот за нив....не разбирам?!? Затоа смирено со емоциите кажи им дека не е во ред навивањето, нека не се согласуваат со тебе ама ти пак кажи си, честитај победа (реално ги искористија шансите и заслужено си тепаше Шкендија) и готово. Уште појше се разгорува дискусијата, еден, друг, трет...и така нема крај. Позитивно го кажувам ова не ме сфаќај погрешно.[DOUBLEPOST=1411608827][/DOUBLEPOST]
Бојку цела сезона лани во МЃП ја држеше сам средината. Многу ми се допаѓа како играч.
Прав среден играч. За негови години многу е смирен кога е на терен некако. Права одлука му беше што отиде кај вас, во Работнички само ќе се упропастеше.
Сакав да ве прашам дали Кавдански беше 55-ката. Сега гледам не играл.
Зошто има некој инфо?