Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Gleam na portali pisuvat deka sme se dogovorile so Berisha...

Personalno ovoj skopski peder ne go sakam vo timot I nema kvalitet za da bideme uspeshni vo evropa..
Deneska zemavme I licensa za Evropa I ke bideme timot so najdobar koeficient na nenositelite za prvo kolo..samo da ne ni padne nekoj rosenborg ili aberden da ne ispleska I da ne demotivira od pocetok

Сакаме европска Шкендија а се заинтерисират за играчи од типот на Бериша и Митров.Ако сакаш да имаш јак тим да се претставуаш што подобро во европа овие играчи несмеат ни трети резерви да ти бидат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сакаме европска Шкендија а се заинтерисират за играчи од типот на Бериша и Митров.Ако сакаш да имаш јак тим да се претставуаш што подобро во европа овие играчи несмеат ни трети резерви да ти бидат.

А кого сакаш резерва да го земеме бе?
И чекајте има време, сеуште не е официјализиран ниту еден трансфер.

А кого сакаш резерва да го земеме бе?
И чекајте има време, сеуште не е официјализиран ниту еден трансфер.
Ќе видиме времето ќе покаже какви играчи ќе донесат.
Во средниот ред треба да се фокусират најмногу,Усеини не ти е играч за европска Шкендија премногу изгубен делува ниедна топка не може да земе без да прави фаул.

Во средниот ред треба да се фокусират најмногу,Усеини не ти е играч за европска Шкендија премногу изгубен делува ниедна топка не може да земе без да прави фаул.

Не грижи се, има луѓе компетентни за тоа. Менаџерскиот тим на Џердан Шаќири се грижи за овие работи ;)
Наше е само да чекаме и да се радуваме :D

Ова е точно и ја го зборам цело време. Се надевам дека нема да биде веќе стандарден играч. Не сакам да слушам муабети овој игра со срце оној игра со срце, ни треба квалитет. И ја го сакам клубот со срце ама нема ваљда да влагам на терен да играм сеа. Исто и против Бериша сум, ама ај да почекаме да завршат со трансферите па да оценуваме

Cekajte be mnogu se brzate, uste nisto nema officialno nemozeme i rezervite zvezdi da gi imame nikoj klub u svet go nema toa, Berisha, Mitrov,Useini i drugite za Mak prventsvo super sa ili rezerva nie da imame 5-6 klasa igraci nema potreba pojce. 2 u sredina 2 jaki stopera i 1 u napad dovolno e da gi imame klasa igraci.

Cekajte be mnogu se brzate, uste nisto nema officialno nemozeme i rezervite zvezdi da gi imame nikoj klub u svet go nema toa, Berisha, Mitrov,Useini i drugite za Mak prventsvo super sa ili rezerva nie da imame 5-6 klasa igraci nema potreba pojce. 2 u sredina 2 jaki stopera i 1 u napad dovolno e da gi imame klasa igraci.
Dovolno za nasata skapana liga da ama za evropa 0 sme

Vo Lajm pisuva demek sme bile zainteresirani za Manevski od Rabotnicki..
I mislim deka vremeto e da pocname da praeme pritisok vo Opstina da go naredat rabotata za stadionot sto poberzo za naredna sezona da imame vtor stadion vo drzavata so licensa...

Ne znam do kade se rabotite no izglea do sea nema.nisto konkretno...

I mislim deka vremeto e da pocname da praeme pritisok vo Opstina da go naredat rabotata za stadionot sto poberzo za naredna sezona da imame vtor stadion vo drzavata so licensa...

I tret stadion da ne sakate?

Овој Стевановиќ да го земат не е лошо, слободен фудбалер моментално а газеше сезонава. Поло и Мети вода може да му носат

Овој Стевановиќ да го земат не е лошо, слободен фудбалер моментално а газеше сезонава. Поло и Мети вода може да му носат
Според мене најдобриот играч од средниот ред во нашава лига. Инаку како што разбрав и Работнички и уште еден тим од нашава лига е заинтересиран за Стевановиќ

Па можно е да не ви го дадат под концесија, со тие средствата што се обезбедени од ФФм за терен и рефлектори има ууслов и локалната власт да уложи средства да среди подтрибиснкиот просотр, соблеквуални едно друго и да има барем една трибина покриено, што значи, можно е со 100 000 евра влог на општината во шминакње на стадионот, да се добијат рефлектори и нов терен, и после ќе си го изнајмуваат стадионот.
А и така е најправилно, зашто да ви го дадат стадионот, а Тетекс да извиси, и да нема кај да игра, а стадион кој се правел за потребите на ФК Тетекс, може во пресрет да ви искочат па да ви дадат некое земјиште ако сака да гради нов стадион тој, по 1 евро пример земјиштето, за тоа не треба никој да се буни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom