Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Dadovme pari ne dadovme bitno sme vo Evro Kupovite da igrame jako ova sezona za narednata da imame podobar koeficient...

Се надевам дека Дуро ќе остане и наредна сезона, едноставно звер е

:D :cool:

10402053_900504526643394_8896818030133601436_n.jpg

На 24 Јуни ќе го дознаеме противникот во квалификаците за ЛЕ.

Инаку сеа нека носат 3-4 екстра засилувања и верувам дека може да се надеваме на успех. На Арменд Алими му завршува договорот па нека запнат и да го донесат

Деновиве највероватно ќе го имаме и првото засилување, само што нема да откријам кој е :D

Последно уредено:
Иначе горе доле овие во зелениот квадрат би биле наши можни противници:

1526404_811471225531090_7155461110569451688_n.jpg

Spored nekoi spekulacii prvoto zasiluvanje moze da ni bide Fatos Beqiraj poranesen igrac na Dinamo Zagreb!!!

Od leto se sboruva za Fatos Beqiraj daj boze da dojde, za nasava liga e eks igrac, i za evropa ke ni treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spored nekoi spekulacii prvoto zasiluvanje moze da ni bide Fatos Beqiraj poranesen igrac na Dinamo Zagreb!!!
Dobar igrac,go imam sledeno i vo zivo 2-3 utakmici(vo maximir i kantrida),visok,korpulenten ,vo skok igra ne gleam koj bi mu pariral vo nasata liga :) baska i na real gol im dade lani :) ....Ako go zemat znaci deka nekoj izmegju Kurtisi i Vrucina ke zamine ...Sepak za mene najmnogu treba da se reagira vo sredniot red(2-ca igraci),desen bek(koj bi se snasol i vo levata strana),po moznost i nekoj bliznak na MILIEV za vo odbrana ;) drugoto e sklopeno,samo uste im treba vreme da se voigruvat .[DOUBLEPOST=1400495366][/DOUBLEPOST]
Dobar igrac,go imam sledeno i vo zivo 2-3 utakmici(vo maximir i kantrida),visok,korpulenten ,vo skok igra ne gleam koj bi mu pariral vo nasata liga :) baska i na real gol im dade lani :) ....Ako go zemat znaci deka nekoj izmegju Kurtisi i Vrucina ke zamine ...Sepak za mene najmnogu treba da se reagira vo sredniot red(2-ca igraci),desen bek(koj bi se snasol i vo levata strana),po moznost i nekoj bliznak na MILIEV za vo odbrana ;) drugoto e sklopeno,samo uste im treba vreme da se voigruvat .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom