Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување

http://www.transfermarkt.co.uk/en/gjoko-zajkov/profil/spieler_205849.html

Одличен изгледа.

Бтв : Демир Имери забележа 11 настапи во 19 кола. Трипати стартуваше, осум пати влегуваше во игра од клупата и притоа постигна два гола во првенството со кои неговиот тим двапати избегнуваше порази. Со реализациите на Имери, Работнички обезбедуваше под бод во дуелите со Металург (1:1) на домашен терен и со Ренова (1:1) на гостински. Кон нив додаде и гол во триумфот над Пелистер со 2:0 во реванш четвртфиналната пресметка во Купот на Македонија.

Зајков е еден од најперспективните штопери во Македонија и беше доста стандарден во есенскиот дел во Работнички. Сепак мислам најмалку до јуни ке остане кај нас.
Гледам имаше постирано видео и од Филип Глигорв. кој игра како десен бек,но според мене е само просечен играч ништо повеќе,барем кога играше во Работнички. Можеби напреднал во последната година незнам не сум го гледал од кога си отиде од кај нас.

^Планирате да го земите Зајков?

Не, ја го стаив како играч кој би го посакувал во нашите редови. Се надевам дека и од Шкендија го следат :D

Зајков е еден од најперспективните штопери во Македонија и беше доста стандарден во есенскиот дел во Работнички. Сепак мислам најмалку до јуни ке остане кај нас.
Гледам имаше постирано видео и од Филип Глигорв. кој игра како десен бек,но според мене е само просечен играч ништо повеќе,барем кога играше во Работнички. Можеби напреднал во последната година незнам не сум го гледал од кога си отиде од кај нас.

Од јуни ни го пуштате а :icon_mrgr: Него Филип кај игра сеа?

Не, ја го стаив како играч кој би го посакувал во нашите редови. Се надевам дека и од Шкендија го следат :D

Од јуни ни го пуштате а :icon_mrgr: Него Филип кај игра сеа?

Па ако платите добра сума можно е:). Инаку Филип искрено незнам каде игра и дали воопшто игра некаде.

Зајков се надевам дека нема да ви дадеме, таков млад и перспективен играч не се дава на конкурент во лига, а и за него подобро би било ако веќе си оди да оди надвор за се развие подобро, а има доста квалитети.

за Глигоров, попознат како Егеец, во Работнички беше просечен играч за кој бев среќен што си замина. се надевам дека во меѓувреме напредна, ама појма неам каков е сега.

Трансферите не престануваат!!

Елвир Нуриши.

1493181_681794941843065_1759223328_n.jpg

Иначе дојден е порано, но сега потпишал договор.

. Da se nadevame deka ke ima livestream i od prijatelskite vo Ohrid a na igracite im preostanuva da ja opravdat doverbata
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 01:16 ---
Untitled.jpg

koi e ovja be pervpat go gledam dobar e ili pa go zele da drzi topki na trening i da da ve prasam so stana so bratot na taipi i toi drugiot dali ke ostana ili ne mislam ovja drugiov ke ostane dobar e kolku so mi kazaa nekolku ludi od KS

Ќе видиме ќе видиме кој во каква форма ќе биде тој ќе игра, ова е само една слика на тоа што тим сме склопиле

Polozhani ke bide starter , najprvo Useini moze da bide rezerva , a nemam dilemi deka vo startnata formacija Polozhani ke bide sigurno i pred Nuri Mustafi i na ovoj Simijonovic .

ima najavi od sponzorot na SHKENDIJA (ECOLOG) za izgradba na stadionot vo tetovo se dogovorile so opstina Tetovo da go zemat stadionot pod koncesija za narednite 30.godini.i planirani se da se vlozat 7,milioni evra za dogradba na tetovskiot gradski stadion.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom