Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Бејтулаи во нападот ни е многу корисен, последните натпревари почна да се ослободи од притисокот и видовме какви опасни шутеви и центаршутеви има. Сеа со квалитетни централни бекови ќе се види и најдоброто од Бејтулаи. Ги исполнува сите предиспозиции за квалитетен десен бек. Ама па со муабетот со Белица како десен бек хах :ROFLMAO:

Инаку мора да ги добиеме преостанатите три натпревари од вториот круг во што сум сигурен со моменталниот кадар на играчи(играме дома со Ѓорче па на гости кај Еуромилк и пак дома против Ренова), после почнува третиот круг а мора до тогаш да се искачиме на 6 место каде што моментално е Ренова која ни бега 4 бода.

Milo mi e sto uste e Bunjamin Shabani.

Becks ti teknase koga rekov Bunjamin Shabani e dobar igrac eve uste e vo Shkendija, Kade e tvojot Emurllahu ? Zajas :tapp: :P Gjore Jovanovski ne mu davase sansa na Bunjamin dojde Shpetim Duro poslednive 3 4 natprevari najdobar igrac Bunjamin Shabani nazad napred igra.

Nema kaj da odi Belica,bez jaka klupa tim ne se gradi,ako saka neka ne napusti,kako nego polesno se naogjat ...

Инаку дај некој ден на кафе да седнеме ние од фан клубот, долго време дискутираме а не се познаваме освен со Тони и Балисти што се знам

Мбрет само за Бајрам пишува на фан клубот и зато го забораив :D
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 20:20 ---
Еве еден квалитетен млад страничен бек.

na hartija sostavot sega izgleda prejebeno jakoo, da vidime kako ke se pokazaat na teren. 11 boda ne e i tolku golema razlika :D

so da pisem gi citam komentarive i samo se nerviram:P ne ozbilno nekoi komentari vise omg kako be beitulahi necinel problemot so primavme tolku golovi ne kriva samo odbranata kai e sredniod red koi ke spreci edna akcia Nebi,Jacki,Nexhipi? osven Plozani nieden ne izigra kako sto trebe gjore neuspea da go vklopi timot ni na kontri ne ne bivase ni edna dobra akcia da napravime ne ni beaigracite slabi kolku sto ni bese trenerot tapa doide Duro nieden gol ne primivme i toa 2utakmici nagosti izigravme a imafme mnogu dobri sansi za da tepame kako vo kicevo taka i vo skopje,ni Belica ni Beitulahi netrebe da se izberkaa Beitulahi e dobar ke go bide samo mu trebe malu vreme a Belica top e ka rezerva,sega imame nekolku dobri igraci kopaci kako Huseini na taa pozicia moza da igraa i srbinov/svaicarec no i n.Mustafi

Raka na srce dobar tim napravifme no netrebe da letame sega i aa jaki sme ke osvoime 2,3 mesto malu morgen ednas da pocekame kako ke ni se vklopi timot imame nekolku priateski natprevari pa ke vidime do kade sme

i da za na kafe koga sakate,i kako ne me znaete (sileks ovaa sezona sigurno ke odpadne od 1liga )ako pamtite :facepalm::pos:

Факт е , Бејтулаи Егзон разочара ова полусезона , јас го пратев малце кога играше со тетекс и таму беше супериорен , очекував повеќе , не сакам многу од него во офанзивната фаза , неколку центар шуетеви по меч , ама барам да не прави кардинални грешки и да му бега секој противник , многу аматерски делува во многу ситуаци , не викам дека е лош , талентиран е , браво за него , сеуште има добра иднина , али за ова амвициозна Шкендија овој РЕЗЕРВА ГОЛЕМА треба да биде .

А зашто да не се проба Белица на десното крило бе ? Па што се смеете , токму по таа страна сме примиле 2/3 од головите ова полусезона , Белица е физички добар , секој одбранбен играч може и има можност да игра по крилата , + за оваа наша бедна лига вакви калкулаци со играчи се прават во формацијата и може да оди во позитивна насока .

А овој Симијонович детето што го позајмиле треба да му се каже за ситуацијата , треба бодови , треба да завршиме на тоа ебано 3 место , а не да игра курташак тука и да оди после 6 месеци . И според мене овој ке испадне голем ФЛОП од сите други .

И за Жуниор , што напраи во Пелистер за 6 месеци? Даде 7 гола од кои 4 против Металург на една утакмица , и 3 други голови на 14-15 утакмици ете? и овие статистики се :гомце: И не треба да се толерира , слушам е малку арогантен , не трча многу .

Значи од новите ми се допаѓат освен Симијонович и Жуниор , вториот малку е амбиентиран веќе во нашето првенство и може да ме изненади , после ВРУЧИНА очекувам многу многу од него и од бугарот да ни даде стабилност во одбраната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom