Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување

Egzon Belica, sver e deckoto vo sekoja pozicia moze da igra stoper, lev bek, desen bek, sekade go ima mozete i sam da go vidite dobro zasiluvanje.

А за Ејупи кажаа дека досега не го контактирале. Можно е да заврши во Ренова или Работнички.

Двајцата бразилци се браќа близнаци :D, а изгледа и двајцата се крилни играчи. Да видиме дали ќе задоволат.
Иначе Димитриевски од Скопје не е задржан, т.е не задоволил на пробата.

А за Ејупи кажаа дека досега не го контактирале. Можно е да заврши во Ренова или Работнички.

Двајцата бразилци се браќа близнаци :D, а изгледа и двајцата се крилни играчи. Да видиме дали ќе задоволат.
Иначе Димитриевски од Скопје не е задржан, т.е не задоволил на пробата.

А бразилциве каде имаат играно?

Е ова е сериозност во работа, 4 години договор и кривај капа. Инаку во текстот погоре Неџипи вика дека се враќа во Шкендија каде што застана, да го оствари тоа што не можеше лани, да ја врати шампионската титула во витрините на Шкендија. Секако ова засега е само желба на Неџипи:icon_mrgr:

Е ова е сериозност во работа, 4 години договор и кривај капа. Инаку во текстот погоре Неџипи вика дека се враќа во Шкендија каде што застана, да го оствари тоа што не можеше лани, да ја врати шампионската титула во витрините на Шкендија. Секако ова засега е само желба на Неџипи:icon_mrgr:

Daj boze i ova sezona da osvoime titula ama tesko, od naredna sezona ke rusime :D.

Ќе склопиме јак тим а... Единствено шо ни треба е еден централен бек и еден брз експлозивен играч ко крило. Ех да го имавме сезонава Ѓелбрим Таипи(n)

M.Jovanovski , E.Belica , B.Emurlai od 1 min vo prijatelskiot mec protiv Drita vo Bogovinje .

1174706_604546822901211_408963476_n.jpg

Nexhipi vo FuFo na vecera so sportskiot direktor nas(Shvabata)...utre sveceno potpisuva :)

ахх челајцата негова ка роналдо да дошол ,нека казе некој во каква форма е колку утакмици изиграл за бифшиот тим...

инако ако е вистина што пишуваше на мак.спорт дека против металург нема да играа Емурлаху,Белица уште еден не ми текнува нема да биде лесно...

Белица ќе игра, денеска е регистриран во ФФМ.
Емурлаху сеуште не е подготвен, а Бејтулаи се повреди во Штип. Мухарем Бајрами ќе има право за настап, ама мислам дека ќе биде на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom