Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
А што му фали на статијата, ти се фати за оној дел кој тебе ти одговара место за поголемиот дел од текстот. Балистите спомна нешто па шо викаш така, прво честитај ко нормален ако си влегол до тука, па после човечки може да кажеш и за автобусот на Ренова.

Дан требаше и да чукнам пред да влезам овде?
Статијата е тенденциозна и лажна, тој што ја пишувал очигледно нема познавање кој тоа има сопствен автобус за потребите на својот ФК покрај Шкендија.
Па уште и насловот богати, нешто невидено и неучено за Мак-фудбалот, ебати новинарите.

Jbg,toa e ... Nekoj avtobus 200K a nekoji nemat za stadion mesecna da im platat..Sto bidna so nedjipi?!? I zasto Marko i nedelava ne branese?! Ovoj segasniot ne mozam vise da go podnesam, posle toa so Portdown a kapak na se finaleto...

Дан требаше и да чукнам пред да влезам овде?
Статијата е тенденциозна и лажна, тој што ја пишувал очигледно нема познавање кој тоа има сопствен автобус за потребите на својот ФК покрај Шкендија.
Па уште и насловот богати, нешто невидено и неучено за Мак-фудбалот, ебати новинарите.

Статијата не е лажна, клубот си купил сопствен автобус. А мене многу ме боли дали пишале дека ние сме биле првите или не, мене ме интересираат дешавањата во мојот клуб а тоа какви се новинари има во Македонија не ме засега. И дискутирај нормално, не се прави наудрен сограѓанину

Денеска имало прес конференција, така да подоцна треба да дознаеме нешто повеќе!

Дрита-Шкендија 2-0

Добро играле резервите, каде сите имаат по 17-18 години и Емурлаху ги играл првите 45 мин, Јовановски бил на голот до 60-та минута, а Егзон Белица бил 90 мин на терен. Првиот тим имал тренинг денеска од 18:00 часот.

ПС: Во Боговиње се појавиле и двајца бразилци кои се на проба кај нас. Да видиме што ќе испадне!

И тројца играчи од Косово читав биле на проба денеска

Добро играле резервите, каде сите имаат по 17-18 години и Емурлаху ги играл првите 45 мин

Јас бев и ги изгледав првите 45мин незнам дал беше но не да играја катастрофа туку едно 4,5 пати го поминавме центарот немозеја два додаванја да ги поврза но јбг деца беа но многу слабо изигра и Емурлаху заедно со тој Дестани баш ме интересира кај играл овја од каде го зеле!!!

Јас бев и ги изгледав првите 45мин незнам дал беше но не да играја катастрофа туку едно 4,5 пати го поминавме центарот немозеја два додаванја да ги поврза но јбг деца беа но многу слабо играше и Емурлаху заедно со тој Дестани баш ме интересира кај играл овја од каде го зеле!!!

Емурлаи само што се вратил од повреда, не можеш да очекуваш да везе он по терен. А и од младите толку може да очекуваш, толку им е силата. Пријателска е сепак
--- надополнето: 13 август 2013 во 22:43 ---

Ми стана омилен од кога играше кај нас, ја би пробал да го контактирам за враќање, сепак сеуште е во најдобрите години, 27 има :)

Емурлаи само што се вратил од повреда, не можеш да очекуваш да везе он по терен. А и од младите толку може да очекуваш, толку им е силата. Пријателска е сепак
--- надополнето: 13 август 2013 во 22:43 ---

Ми стана омилен од кога играше кај нас, ја би пробал да го контактирам за враќање, сепак сеуште е во најдобрите години, 27 има :)

Тонев игра заедно со Куртиши во Тобол, тешко дека годинава може да се земат од таму играчи. Можеби зимава или пак следното лето.

На денешниот брифинг со новинари, директорот на Шкендија Јетмир Беџети зборел за плановите на Шкендија. Дека не планираат преку ноќ да направат дрим тим туку лека полека да градат јак тим, модерен тим, европска Шкендија. Пред се ќе им се посвети внимание на младите играчи.

Ферхан Хасани и Бесарт Ибраими засега ќе останат само желби на навивачите додека Ндерим Неџипи е прашање на ден кога ќе потпише.

Планираат да изградат и сопствен спортски камп со неколку терени. Исто така го фалел и Ѓоре за досегашната негова работа во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom