Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сте биле повеќе од 120 души, ја ќе ти купам златна огрлица :)

значи погоре пишав не имаше околу 200души зборам за Балисти оваа 200 не го измислувам туку тој што ни ги даде/продаде картите ни викаше за да не се тускае дека има 180карти и има за сите некој од нашиве почнаа да се смеа дека ни рече има 180карти и тој на заебанциа рече немоза да влеза другите што немаа карти е сега мене ме заболе долниот дали веруваш или не :icon_lol:

Па ти глупо прашање поставуваш, кај може фудбалерите да се возат заедно со нас кога тие стигнале во Штип уште на пладне. Автобусите тие биле, незнам дека некој бил ланц нов.
Па затоа те прашувам кој беше со белиот автобус, навивачите, или фудбалерите зошо не верувам на вас да ви дале таков луксузен автобус ;)

Иначе колку за споредба, јас кога идев на гостовање, со нас секаде идеше џандарски конвој, и позади и напред, а со вас, само една кола, ејј една ебана кола.
Тоа е уште еден показател за ...............

И немојте да го сфатите ова како провокација, чисто да знаете кој какви тортури преживувал/
ќе преживее, на гостовање од ќервите...

Па затоа те прашувам кој беше со белиот автобус, навивачите, или фудбалерите зошо не верувам на вас да ви дале таков луксузен автобус ;)

Иначе колку за споредба, јас кога идев на гостовање, со нас секаде идеше џандарски конвој, и позади и напред, а со вас, само една кола, ејј една ебана кола.
Тоа е уште еден показател за ...............

И немојте да го сфатите ова како провокација, чисто да знаете кој какви тортури преживувал/
ќе преживее, на гостовање од ќервите...

Значи си ги помешал автобусите пошто фудбалерите отишле пред нас шо е логично нели. За тоа шо викаш, па примерни сме бе. И таа кола не ни требаше, отиднавме се вративме без некоја провокација или инцидент.:cool:

Инаку мислам дека се разбравме шо се однесува до автобусите било тие луксузни или обични, да не го тупиме веќе на темава. Во врска со ’Балистите’ цитирај ако може во темата за Навивачки групи. Фала

Значи си ги помешал автобусите пошто фудбалерите отишле пред нас шо е логично нели. За тоа шо викаш, па примерни сме бе. И таа кола не ни требаше, отиднавме се вративме без некоја провокација или инцидент.:cool:

Инаку мислам дека се разбравме шо се однесува до автобусите било тие луксузни или обични, да не го тупиме веќе на темава. Во врска со ’Балистите’ цитирај ако може во темата за Навивачки групи. Фала
фала Богу дека фудбалерите отишле пред вас, на одење бевте 2 автобуса, на враќање 3, од кои еден луксузен, и малце заостануваше тој од другите 2, и затоа ме пукаат прашалници.

И зашо бе да се префурлуваме у друга тема, да ја разработиме малце и оваа :pipi:

Sega soli pamet deka 2 avtobusi ....a cel grad vide 3 ... Mozebi eden avtobus zastanal vo skopje da ebat nesto tamu :) ;)

Алими изгледа ќе си продолжи во Кипар, леле еј ќе игра за тим кој ќе се бори за опстанок тамо а не би сакал да игра кај нас за тим кој има претензии да игра во Европа. Демек Кипар има квалитет на Сериа А:tapp:

Сега може да сврземе неколку победи по ред.

Ни гостува Металург, па ние им гостуваме на Гостивар па пак ќе бидеме домаќини со Работнички и Напредок. Од овие натпревари очекувам 12 бодови и се друго би било неуспех. Внедела се очекува веќе конечно да настапат сите засилувања.

Инаку се надевам дека ќе отворат и нова веб страна и ќе ја ажурираат со нови информации. Ете на пример мене ми рекоа дека Егзон ќе отсуствува со месеци, Тони слушнал дека се работи за стегнат мускул па така би било добро да постои место кај што би се информирале за вакви работи.

Алими изгледа ќе си продолжи во Кипар, леле еј ќе игра за тим кој ќе се бори за опстанок тамо а не би сакал да игра кај нас за тим кој има претензии да игра во Европа. Демек Кипар има квалитет на Сериа А:tapp:
Моментално за нашава лига Кипар е премиер лига не сериа А. По мене дечкото напраил паметен избор(зборам моментално), зашто ако изигра уште 1 сезона солидна ко лани, ништо чудно да го земе некој топ6 тим, а таму резервите зимаат околу 10к плата. Да не збориме за АПОЕЛ или некој такви што секоја 2ра година играат ЛШ.
Алими може да дојде само ако шкендија(или било кој друг клуб во мк) напраат солиден тим и му дадат убава плата, зашто дечкото бар од тоа што сум видел е баш солиден играч.

http://iris.mk/index.php/vesti/sport/8016-2013-08-12-13-43-35

Видео од головите. Ѓоре и по натпреварот ги тера да трчат играчите, нема лабаво кај него(y)
--- надополнето: 13 август 2013 во 00:27 ---
Прегледај го приврзокот 69933 Не запираат овие:drk:
Nekoj nema za cela sezona 200.000 euro budzet a nie kupime avtobus:p

Tocno e ova pred 3 4 dena e praten covekot da najde avtobus.

Со здравје да се вози,треба да частите за автобусот....:)
Шо марка е?мерџо ?:cool:

Eве ги пак токмациве, добро колку им плаќаат за да вадат вакви статии?
Па и Балистиве се праат луди, ко да не знаат дека и Ренова имаат автобус и тоа многу одамна.

Eве ги пак токмациве, добро колку им плаќаат за да вадат вакви статии?
Па и Балистиве се праат луди, ко да не знаат дека и Ренова имаат автобус и тоа многу одамна.

А што му фали на статијата, ти се фати за оној дел кој тебе ти одговара место за поголемиот дел од текстот. Балистите спомна нешто па шо викаш така, прво честитај ко нормален ако си влегол до тука, па после човечки може да кажеш и за автобусот на Ренова.
--- надополнето: 13 август 2013 во 11:21 ---
Инаку денеска играме пријателска со Дрита

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom