Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu jako idat rabotite.

Shkendija ova godina i ako stane shampion ne ocekuvajte mnogu vo evro scenata.
Celta na kompanijata e da investira vo Menaxheri od stranstvo da doagat i da se pravi jaka shkolla za mladite fudbaleri.

Ja mislim deka ovoj proekt ako ide kako sto treba za 5 godini Shkendija ke stane klub od rang na Hajduk, Crvena Zvezda....

Kazav pred nekoe vreme deka Bejtulai ke zavrsi kaj nas . Inaku so novite iminja seuste ne sme za 1-2 mesto , ke treba mnogu rabota za da postigneme golemi uspehi .

И Музафер Ејупи го раскинал договорот со Скендербеу.
Причина била тоа што немал пасош на Албанија и откако се договориле двете страни го раскинале договорот. Моментално е во преговори со Шкендија, но како што разбрав и Ренова го бара.

Ако не донесеме друг напаѓач, би требало да дојде кај нас.

i Nedzipi sloboden igrac od deneska,znaci moze da se ocekuva do ponedelnik da stane nas igrac :)

Сте го зеле Бејтулаи што играше у Тетекс ??
Доста квалитетен играч допрва ќе се слуша за тоа момче феноменални партии имаше додека играше во Тетекс

Тој Бејтулаи е добар играч...За колку пари го откупивте од Тетекс ???

Инаку Ѓоре изјави дека утре на располагање ќе му бидат сите досегашни засилувања вклучувајќи го и Бурхан Емурлаи кој се опоравил од повредата и се очекува да настапи утре. Па би требало да искачат со овој состав

М.Јовановски​
Димитровски--Белица--Цуцули--Бејтулаи​
Мустафи--Бајрами​
Положани​
Нухиу--Мазнов--Емурлаи​
Ќе идат за трите бода а задоволни би биле и со еден е изјавата на Ѓоре. Ја мислам дека со овој тим 3 бода може да се освојат, сме освоиле 3 бода во Штип со послаб состав​

Na Dimitrovski ne sme mu ponudile dogovor, Belica seuste ne go stavil potpisot. Za Emurllahu ne znam dali ke igra od pocetok, tesko izgleda.
Bejtullai ke igra stoper, taka na trening igraa.

---------------Jovanovski-----–-----

Aliju-----Bejtullai---Cuculi-----Bakii

----------Mustafi------Ismaili----------

Nuhiu--------Pollozhani------Selmani

----------------Maznov---------------

Денеска во тренинг ги имаше и Димитровски и Белица, и истите рекоа дека ќе бидат дел од утрешниот натпревар.

Super togas, ama sredniot red i napadot bi trebalo da e toj, vo odbrana ke ima nesto promeni sto e super.

Брегалница - Шкендија 1:1

Дури по 6-то коло ќе сме почнале да освоиме бодови :pos:

Мазнов со гол првенец, а игравме со составот погоре што го постирав, значи ослабени. Против Металург би требало да бидеме комплетни па и да ги освоиме 3-те бода!

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom