Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ako Hibernian igra vaka kako vo skotska, Shkendija lagano ke pomine. Vo Skopje ke jadat tri komada Mislam deka uste edna greska na Shkendija bese sto gi precenija Hibernian premnogu
Хибернијан денес со 30% посед и 2 шута тепаа со Ренџерс кај нив во гости, дали контри беа не знам, немаше на Телекабел, ќе има клип на Ју Тјуб

Последно уредено:
Хибернијан денес денес со 30% посед и 2 шута тепаа со Ренџерс кај нив во гости, дали контри беа не знам, немаше на Телекабел, ќе има клип на Ју Тјуб
Generalno osven seltik ovie skotive slabo se vo evropa, a megjusebe tamu sekoj moze sekogo sa go pobedi, nie imame shansi vo cetvrtok samo treba pretpazlivo.

Inaku deneska rutinski protiv vardar vo skopje, deluvame mokno pred se poradi mnogute rotiranja na igracite. Bravo momci.

FB_IMG_1786295201238.jpg

Репете на "наш" терен, бидејќи научени се да бегаат по нивите да играат против нас.

Ги размонтиравме во второ полувреме и покрај тоа што судијата се плашеше жолт картон да им даде а имаше милион причини за тоа.

На крај им излезе на виделина тоа што го прават секогаш кога им жежи газето се пуштија да ги нападнат нашите играчи. Па такви гомнари научени да победат со помош на државата кога ќе ги треснеш од земја ќе се расплачат и ќе бараат да ја земат топката и да си отидат дома.

ПС. При вториот наш гол што дигна офсајд судијава леле леле па 2 метра позади беше нашиот играч, но да си каже после натпревар ете јас дигнав ама не било.

Koga sakame da gi tepame gi tepame, bilo kade. Osobeno bez sudiska pomos kako deneska (iako na sinceto nikako da mu pokazat karton)

Posle rotaciite na pocetokot od natprevarot, izmenite vo vtoroto go pokazaa svoeto, ednostavno gi rasmontiravme.

Одма подруго е кога имаш алтернативи плус од клупа.
А и тренер кој практикува офанзивна игра без да се плаши и да иде на сигурно.

Со Хиберниан ќе биде тесно, но не се непобедливи.
Иначе мора да се донесе уште еден штопер, но најверојатно Ислами ќе покрива таму кога ќе имаме потреба со оглед на тоа дека во средниот ред имаме повеќе алтернативи
Овој Мелиќи игра добро, може да биде нов Муслиу!

Back
На врв Bottom