Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Shansi i toa reallni imame i sega, mislam deka 99% sme vo Play Off.

Kako i da e, Shkendija e vlezena vo historiata na makedonsiot futball.. 2 pobedi vo grupna faza..4 gollovi.. nekoi kloshari neka prodolzhuvat da tepaat tikvesh so Puro na usta.

Одлични настапи имате во Европа сезонава. На домашен терен со сите екипи бевте надмоќни. Мене составов не ми е баш најсјаен, мислам дека низ годините сте имале многу посилен состав и баш сум изненаден од резултатите.

Одлични настапи имате во Европа сезонава. На домашен терен со сите екипи бевте надмоќни. Мене составов не ми е баш најсјаен, мислам дека низ годините сте имале многу посилен состав и баш сум изненаден од резултатите.

Odbranata e klucot, i koga sme imale pojak tim odbranata ni bila slaba strana. Najveke mi e zal za dvete boda ispusteni so Jagellonia (100 min izramnia), i sekako protiv Drita nikoj ne ocekuvase poraz. Ke bevme top 3 mesta

Odbranata e klucot, i koga sme imale pojak tim odbranata ni bila slaba strana. Najveke mi e zal za dvete boda ispusteni so Jagellonia (100 min izramnia), i sekako protiv Drita nikoj ne ocekuvase poraz. Ke bevme top 3 mesta
Се согласувам дека одбраната е клучот поготово Фетаи ме изненади изигра многу зрело на сите натпррвари,а и Вебстер е многу брз и ретко кој може да го претрча.Вас ви фали некој добар креативец и замена за Ибраими кој веќе се гледа дека неможе повеќе од 30 мин да игра

Овој Имран Фетаи да потпише за некој добар тим каде што може да се развие како играч, а не да стагнира во тиња лигава и те како може да прерасне во многу добар играч. Се гледа има фудбалско знаење и е талент само уште да си остане максимално посветен и да го посака среќа може да направи солидна кариера, а и се надевам дека ќе инкасирате максимално од неговиот трансфер доколку оди некаде.
Честито заслужена победа и многу веројатно нокаут фаза без разлика на исходот против кипарски аек.

Prvite dve zimski zasiluvanja

Против АЕК ке ви одговара климата таму зимуска потопло е, така да тоа може да биде фактор плус на ваша страна иако не се за потценување Кипраниве.

Се согласувам дека одбраната е клучот поготово Фетаи ме изненади изигра многу зрело на сите натпррвари,а и Вебстер е многу брз и ретко кој може да го претрча.Вас ви фали некој добар креативец и замена за Ибраими кој веќе се гледа дека неможе повеќе од 30 мин да игра

Вебстер слободно може да се каже дека ни е најдобриот играч на европските мечеви сезонава. Модерен лев бек, ја држи цела лева страна и надополнува за Латифи кој не може да покрие во дефанзива.

Голманот Гаје исто така испадна супер засилување.

Креативец и тоа како ни фали, немаме играч кој може да ги храни со топки офанзивците. Се надевам зимава ќе донесат таков профил на играч.

Protiv samsunspor ili lech poznan, I dvete ekipi ne se neshto mnogu kvalitetni no pred nas godini se, bi bilo ok so Samsun, dobra ekipa bez evropsko iskustvo.

Секоја чест за момциве, каква борбеност и каков натпреварувачки дух покажаа, скоро и да не се осети дека играа на три фронта и тоа со солидни резултати.

Овој тим испиша историја и вечно ќе се паметат.

Сега првин да се испазари добро, па малце среќа во ждрепката и одиме на следна фаза!

На тв кажаа погрешно, за директни квалификации не вредеше ни победа денес, ете и Лозана и Кристал Палас ќе играат квалификации

Вебстер не е поќе за кај вас а паметно шо го зедовте ѓупакот од Брера(не само тој последно се собравте шо чини во лигата) инаку ги гледав скоро сите утакмици во европа од ништо напрајвте нешто :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom