Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
kako ve kaznija vas pred
nekolku godini so pelistrr neli!?
2 натпревари без публика и парична казна плус. Башка друга работа не улета публиката тогаш да се пресмета со играчите на пелистер за разлика од вас кои се симнавте да се тепате со играчите на Вардар. Па уште тука за европско однесување објаснувате. :pos::pos:

2 натпревари без публика и парична казна плус. Башка друга работа не улета публиката тогаш да се пресмета со играчите на пелистер за разлика од вас кои се симнавте да се тепате со играчите на Вардар. Па уште тука за европско однесување објаснувате. :pos::pos:
za minus bodovi go pocna muabetot,a od kaj da znaes deka nema da se
napadnat futbalerite,kakov e toj kriterium,ustvari kako se utvrduva deka
nesluzbeni( a bogami i sluzbeni lica trca kako bolni od rabies ) so sipka
vo raka nema da napadne futbaler!?ne treskaj gluposti,koga baras nesto prvo gledaj vo tvoj dvor

Последно уредено:
za minus bodovi go pocna muabetot,a od kaj da znaes deka nema da se
napadnat futbalerite,kakov e toj kriterium,ustvari kako se utvrduva deka
nesluzbeno( a bogami i sluzbeni lica trca kako bolni od rabies ) so sipka
vo raka nema da napadne futbaler!?ne treskaj gluposti,koga baras nesto prvo gledaj vo tvoj dvor
Па знам пошто беше на полувреме и немаше никакви играчи на терен. За разлика од сега. Да не треба и да те потсетам кога дупнавте глава на Павлович? Па ќе кажам ме сте вие криви премногу слобода ви се дава.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Па знам пошто беше на полувреме и немаше никакви играчи на терен. За разлика од сега. Да не треба и да те потсетам кога дупнавте глава на Павлович? Па ќе кажам ме сте вие криви премногу слобода ви се дава.

imase rezervni igraci ( ima snimki-l),ne lupaj,invalidni ti se faktite,otekovte so
toj Pavlovic,koga se gubite so argumenti odmah Pavlovic
od pred
nasa era

Не немаше ни резервни играчи на терен. Не знам кој се губи со аргументи. Ако тоа е пред наша ера што го спомнуваш тоа со пелистер тоа уште постаро е.

IMG_0656.jpg
Не немаше ни резервни играчи на терен. Не знам кој се губи со аргументи. Ако тоа е пред наша ера што го спомнуваш тоа со пелистер тоа уште постаро е.

Eve koj se gubi :) Fakt,ova e 2012 god,a sega Pavlovic sigurno zema
plata od PIOM...pozz

Прегледај го приврзокот 168902
Eve koj se gubi :) Fakt,ova e 2012 god,a sega Pavlovic sigurno zema
plata od PIOM...pozz
Кој е тој играч? Знаеш? Плус дали некој се стрча него да го повреди? За раазлика од вас кој директно кон играчите се стрчавте. И уште оправдување им бараш а глумите тука европско однесување. Смешни сте. И се гордееш со тоа дека сте повредиле играч? Браво.

Секако дека влагаат. И клубот јаде дебели парични казни не толку ретко и со бодови е казнуват. Шкендија ништо нема да е казнета. Друга работа збориш нешто европски ве учеле да се однесувате. Кое европски ви е тоа понашање како публика да влезеш и прекинеш натпревар?
Навивачка група со име како нивното кое воздигнува фашисти односно беше фашистичка милитарна организација ако бевме држава до сега не требаше воопшто да постои ... Тоа е најголем проблем а ова што влегле е "мачкина кашлица" :)

Навивачка група со име како нивното кое воздигнува фашисти односно беше фашистичка милитарна организација ако бевме држава до сега не требаше воопшто да постои ... Тоа е најголем проблем а ова што влегле е "мачкина кашлица" :)

Nema nisto loso vo imeto. BALLI KOMBETAR bese organizacija za da gi obedini site albanci. Tetova i poloskiot region bile bastionot na BALLI KOMBETAR vo ovie prostorii.

Pozdrav

13151920_1168225939874441_8127172929341248699_n.jpg

Nema nisto loso vo imeto. BALLI KOMBETAR bese organizacija za da gi obedini site albanci. Tetova i poloskiot region bile bastionot na BALLI KOMBETAR vo ovie prostorii.

Pozdrav

13151920_1168225939874441_8127172929341248699_n.jpg
"Одлично".
Балистите во текот на WW2 направиле страшен геноцид над македонското население во Западна Македонија и воздигнувањето на една таква организација е исто како во Израел да има навивачка група SS Waffen или Hitler 14/88.
Еден ден со притисок ќе МОРА навивачката група од Тетово да го промени името бидејќи е фашистичко и анти државно, а во спротивно ако не го направи тоа нивниот тим би требало да биде згаснат бидејќи не врши притисок над своите фанови да го променат тоа монструозно име.
За наша жал, за ваша среќа сега за сега е овака :)

"Одлично".
Балистите во текот на WW2 направиле страшен геноцид над македонското население во Западна Македонија и воздигнувањето на една таква организација е исто како во Израел да има навивачка група SS Waffen или Hitler 14/88.
Еден ден со притисок ќе МОРА навивачката група од Тетово да го промени името бидејќи е фашистичко и анти државно, а во спротивно ако не го направи тоа нивниот тим би требало да биде згаснат бидејќи не врши притисок над своите фанови да го променат тоа монструозно име.
За наша жал, за ваша среќа сега за сега е овака :)

"Obedinuvanje na site Albanci" vo prevod znaci koj gi ebe Makedoncite. Lele kako ke kukat posle Koj ke gi slusa. Imeto Balistet treba da se zabrani i ke se zabrani - kraj

"Obedinuvanje na site Albanci" vo prevod znaci koj gi ebe Makedoncite. Lele kako ke kukat posle Koj ke gi slusa. Imeto Balistet treba da se zabrani i ke se zabrani - kraj

Tuka sme, ke vidime dali ke se zabrani ili ne. Ako nekoj saka da vlaga vo vakva avantura neka pocnuva :ojeaa: :toe:

p.s. Sileks-Shkendija 1:1, prekrasen gol na Junior

ФФМ педери.

3-1 победа над Миравци денеска.

Бојку и Имери повредени се или Брдариќ не рачуна на нив? Оти првата полусезона сепак беа редовни на клупа а вторава ни еднаш ги немаше во составот па ме интересира до што е точно.

Бојку и Имери повредени се или Брдариќ не рачуна на нив? Оти првата полусезона сепак беа редовни на клупа а вторава ни еднаш ги немаше во составот па ме интересира до што е точно.

Едноставно не рачуна на нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom