Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke igrame so poln sostav. Miskovski izbega u RenovaSto sostav ce imate so Rabotnicki ? Koj ima pravo na nastap koj ne ? Planiram 1 da ja igram redno e mislim da tepate....Mishkovski uste e kaj vas nikade ne go spomnuvate ?
Sto sostav ce imate so Rabotnicki ? Koj ima pravo na nastap koj ne ? Planiram 1 da ja igram redno e mislim da tepate....Mishkovski uste e kaj vas nikade ne go spomnuvate ?
Со доаѓањето на Реџеп Шаќири (екс играч на Шкендија, едно време играше во ОАЕ), Положани ќе биде послободен да игра како играч за врска, па заедно со Неџипи, играта ќе биде покреативна.
Со доаѓањето на Реџеп Шаќири (екс играч на Шкендија, едно време играше во ОАЕ), Положани ќе биде послободен да игра како играч за врска, па заедно со Неџипи, играта ќе биде покреативна.
Posleden klub mu bese od Romanija. So Rabotnicki nema pravo za nastap, ama ima sansi protiv Napredok da go vidime na teren.
Inace pred potpis e eden nas poranesen igrac.
Дошол овој играч или сеуште не?
Со оглед на тоа што не зедоја у последен момент и собра неколку отпадоци добро е и ова. Има неколку играчи кои не го потат дрезот ни 2% а има и од тие како Јовановски, Положани и Белица кои покажаа како се бранат боите на Шкендија. Играме без крила и без квалитетен шпиц играч. Емурлаи е стар лисец, кога најмногу треба погодува, кога мислиш дека не може да се даде гол од таква позиција тој погодува. Бејтулаи доста борбен играч, одличен во скок. Му треба малце повеќе самодоверба и да ја користи малце повеќе глава при некои ситуации, секако збориме за млад играч, има време за него.
Наредна против Напредок, конечно ќе имаме комплетна одбранбена линија со доаѓањето на Реџепи кој има право на игра внедела.
Играчите на Работнички претераа со лежењето по терен
Нешто повеќе за играта на Работнички. Имавме ли шанси?