Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Sto sostav ce imate so Rabotnicki ? Koj ima pravo na nastap koj ne ? Planiram 1 da ja igram redno e mislim da tepate....Mishkovski uste e kaj vas nikade ne go spomnuvate ?

Sto sostav ce imate so Rabotnicki ? Koj ima pravo na nastap koj ne ? Planiram 1 da ja igram redno e mislim da tepate....Mishkovski uste e kaj vas nikade ne go spomnuvate ?

Незнам што тим има Работнички но подобро изиграј 0-1гол мие не даваме голови само ако не фати некој зар

Со доаѓањето на Реџеп Шаќири (екс играч на Шкендија, едно време играше во ОАЕ), Положани ќе биде послободен да игра како играч за врска, па заедно со Неџипи, играта ќе биде покреативна.

Со доаѓањето на Реџеп Шаќири (екс играч на Шкендија, едно време играше во ОАЕ), Положани ќе биде послободен да игра како играч за врска, па заедно со Неџипи, играта ќе биде покреативна.

Дошол овој играч или сеуште не?

E ako dosol Shaqir Rexhepi ke bide top togas odbrana ni e kompletna

-------------------Jovanovski-------------------

---Bejtullai------Belica-----Rexhepi-----Cuculi (y)

Posleden klub mu bese od Romanija. So Rabotnicki nema pravo za nastap, ama ima sansi protiv Napredok da go vidime na teren.

Inace pred potpis e eden nas poranesen igrac.

Е сеа веќе може да правиме муабет :icon_mrgr: Останува уште еден крилен напаѓач+шпиц па дефинитивно да се комплетира составот.

Пеналот не искина. Тоа може да ти го направи млад играч, без искуство. Поради истиот играч го примивме и вториот гол при една контра на Работнички.
Сепак Бурхан Емурлаху ја покажа класата, со одличен потег се ослободи од противникот и пласираше за 2:2.

Фала богу од следниот натпревар ќе имаме стабилна одбранбена двојка со Белица и Реџепи. Реално и капитенот Мустафи треба да биде седнат на клупата малце.
Иначе Јовановски дефинитивно заслужува повик од репрезентацијата!

Со оглед на тоа што не зедоја у последен момент и собра неколку отпадоци добро е и ова. Има неколку играчи кои не го потат дрезот ни 2% а има и од тие како Јовановски, Положани и Белица кои покажаа како се бранат боите на Шкендија. Играме без крила и без квалитетен шпиц играч. Емурлаи е стар лисец, кога најмногу треба погодува, кога мислиш дека не може да се даде гол од таква позиција тој погодува. Бејтулаи доста борбен играч, одличен во скок. Му треба малце повеќе самодоверба и да ја користи малце повеќе глава при некои ситуации, секако збориме за млад играч, има време за него.

Наредна против Напредок, конечно ќе имаме комплетна одбранбена линија со доаѓањето на Реџепи кој има право на игра внедела.

Играчите на Работнички претераа со лежењето по терен

Со оглед на тоа што не зедоја у последен момент и собра неколку отпадоци добро е и ова. Има неколку играчи кои не го потат дрезот ни 2% а има и од тие како Јовановски, Положани и Белица кои покажаа како се бранат боите на Шкендија. Играме без крила и без квалитетен шпиц играч. Емурлаи е стар лисец, кога најмногу треба погодува, кога мислиш дека не може да се даде гол од таква позиција тој погодува. Бејтулаи доста борбен играч, одличен во скок. Му треба малце повеќе самодоверба и да ја користи малце повеќе глава при некои ситуации, секако збориме за млад играч, има време за него.

Наредна против Напредок, конечно ќе имаме комплетна одбранбена линија со доаѓањето на Реџепи кој има право на игра внедела.

Играчите на Работнички претераа со лежењето по терен

Нешто повеќе за играта на Работнички. Имавме ли шанси?

Нешто повеќе за играта на Работнички. Имавме ли шанси?

Игравте висок пресинг во првото полувреме. Во второто само на контри не чекавте, па на крај имавте чиста шанса за победа, слична контра како што имавте при вториот гол и од 5 метри капитенот Велковски ја испрати топката покрај стативата.
А и со лежењето претераа вашите, па судијата на едниот од вашите му даде жолт картон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom