Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кого море?Од вас?Хахахаха не ме исмејувај,подобро да земаат пример од Багабонти,Лебари(и така некои мали групи) одколку од вас вие не знаете што е навивање....

Како што гледам мајмун си...затоа ајде иди по банани!

--- надополнето ---

Од редовите на Вардар има пофалби за тоа како биле пречекани.

Ете што велат: "Мора да искажеме благодарност до раководството на Шкендија за дочекот во Тетово.Најважно е што во максимална коректна атмосфера во неделата победи фудбалот"

Од редовите на Вардар има пофалби за тоа како биле пречекани.

Ете што велат: "Мора да искажеме благодарност до раководството на Шкендија за дочекот во Тетово.Најважно е што во максимална коректна атмосфера во неделата победи фудбалот"
LOL
Тоа се вика ситни души.
Се заблагодаруваат за нешто што по дифолт треба да биде нормална работа.

Фали ви што не ни ги тепавте фудбалерите у фамозниот тунел. Фала што не ни го искршивте автобусот.

Морони се тие од Вардар.

--- надополнето ---

ОК е што немало инциденти (мада никој не ги прашува Македонците што живеат таму, чии што куѓи и дворови се каменуваат после секоја утакмица).
Само тоа што ви се испуштило да ги тепате фудбалерите е (нема да ви се верува) нормална работа - утакмицата да помине без убиени противнички играчи. Не треба некој да се заблагодарува за тоа.

LOL
Тоа се вика ситни души.
Се заблагодаруваат за нешто што по дифолт треба да биде нормална работа.

Фали ви што не ни ги тепавте фудбалерите у фамозниот тунел. Фала што не ни го искршивте автобусот.

Морони се тие од Вардар.

--- надополнето ---

ОК е што немало инциденти (мада никој не ги прашува Македонците што живеат таму, чии што куѓи и дворови се каменуваат после секоја утакмица).
Само тоа што ви се испуштило да ги тепате фудбалерите е (нема да ви се верува) нормална работа - утакмицата да помине без убиени противнички играчи. Не треба некој да се заблагодарува за тоа.

Лош пречек не е секогаш со тепање! Но од управата ги пречекале стварно добро,подобро од сите македонски прволигаши.

После секоја утакмица?? Да бе во неделата се каменуваа 2067349 куќи на македонци,следниот пат кога ќе игра Шкендија ќе се запалат пола од тие куќи.

Ако имаш нешто за темата да зборуваш тогаш ОК...ако не тогаш чао,пријатно,довидување...

Ако ги дочекале вон вообичаените норми (во позитивна насока, секако), тогаш културно е да се заблагодарат (што и го направиле).
Само мене ми личи дека заблагодарувањето е заради тоа што не им се десило ништо лошо и среќни се враќаат затоа што се здрави и живи.

А ти ако имаш нешто против моето пишување и сметаш дека нешто не е во ред во контекст на форумските правила, тогаш пријави таму.

а за старците и бабите што им ги каменувате куќите, тоа е друга приказна која покажува многу.
Верувам дека и другиве праат исто после утакмица и некој невин Албанец ќе си страда. Али толку ви фаќа а'клот (и на вас и на нив), што да се праи.

Otidnale vreminjata koga igracite na protivnicte u Tetovo bea tepani maltretirani i dr raboti...

Sega igrame Futball...i Tepame na teren.... :toe:

--- надополнето ---

Drkajteeeeeeeeee !

Ej ignorirajte gi moronive ve molam ne im odgovorete VE MOLAM :smir:

Ljubomir Krstevski ke go sudi mecot vsabota.Istiot koj bese na mecot Shkendija-Renova 4-1.Daj boze da ni donese ista sreka,i da sudi taka fer kako na toj mec

Ljubomir Krstevski ke go sudi mecot vsabota.Istiot koj bese na mecot Shkendija-Renova 4-1.Daj boze da ni donese ista sreka,i da sudi taka fer kako na toj mec

значи останва на играчите го добивте најдобриот судија и 100% нема да подлегни на мафијашите во фк скопје
друго сакав да ве прашам ќе одите во скопје на утакмица ?оти гледам така нешто коментирате заедно со шврецери тоа значи дека на сите утакмици ќе одите до ркја на првенството или само на некој ?
сакам да знам дали ќе идите во Битола следната сабота играте со нас

значи останва на играчите го добивте најдобриот судија и 100% нема да подлегни на мафијашите во фк скопје
друго сакав да ве прашам ќе одите во скопје на утакмица ?оти гледам така нешто коментирате заедно со шврецери тоа значи дека на сите утакмици ќе одите до ркја на првенството или само на некој ?

Kako prvo milo mi e sto i ti kaza deka se raboti za dobar sudija
Kao vtoro u skopje ke se ide individualno,znaci sekoj za sebe.Za u Bitola uste pomalce znam ama ne veruvam,malce podaleku e od skopje i ne veruvam deka nekoj bi se nafatil da dojde privatno do tamu.Ama i da ima ne bi me cudilo,imase nekoi dusi otideno u strumica na mecot protiv Horizont

1. Ke ideme sigurno :toe:
2.Ne se znae uste dali ke doagame vo bitola no ke ima gledaci od tetovo 100%

Ajde FORCA SHKENDIJA , ocekuvamo pozitiven rezultat vo sabota....

----------------------------------------------------------------------------------------

Vo Sreda ( 15.03.2011 )

Shkendija - Napredok

NEMA RABOTA , NEMA SKOLO , SITE U STADION ..

DESTINACIJA : MARSHIN BEQIRI TRIBINA ........

FORCA SHKENDIJA , FORCA BALLISTET ..

uff jebi ga Sabota,Sreda,Sabota utakmicite ke bidat !!!

katastrofaaa !! igracite nema da bidat odmoreni

Gi zamoluvam Ballistite da ne komentiraat vo imeto na grupata za organizaciite, fala odnapred :)
Nema da se ide u SK vo sabota definitivno, koj saka neka ide sam da gleda futbal toa moze sekoj ima svoe pravo ali navivanje nee.
Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom