- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Па уште полошо бе од село ви доаѓа главен ви се прај
И да шо ги замарате Комитиве со тоа кога ќе дојдете,ви имаат кажано дека имаат забрана.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа во пролет ќе правиме муабет. Прво коло од пролетната полусезона, вие ќе влезете најверојатно како есенски шампиони плус со најавени засилувања, ние ќе влеземе дај боже многу засилени со амбиции да не испаднеме. Сигурно ќе има обид да се издејствува гостување и кај вас, колку ќе заврши успешно тоа е прашање кое треба да го одговорат надлежните од МВР...Sekogas ke bideme ANTI-GREECE , i nema so da zboruvam za tie , nema brothers so Gate 7 , kako so dojdoa neka si otidaat .
Imam edno prasanje ? ke doagate vo prolet koga ke igraaat Shkendija-Vardar vo Tetovo ... Jas ne znam zs ne dojdete .. nema so da vi praime , ke ve cekame super na albanski nacinPozz
ej stvarno ti znaes deka nie sme ZAKON ovaa godina ali ti preteruvas veke be !
So ima loso tuka ? da i jas znam deka od Gate Seven ( Panathinaikos ) bile na Tetovo i mnogu menaxheri i sve drugo .
Aje gleaj Video , Photo ke vidis so e atmosfera , so e brojka .. SSSSSSS SHKENDIJA SAMPIONIII 2010-2011
Eee Da Moja greska .. Na Olympiakos se , ne znaev mnogu za niv ,Јас мислев на олимпијакос се ://
Хахах немој ти реков ќе се вкопаш самиот,сега така ви одговара Џепчипте е 5 км од Тетово а кога е нешто друго во прашање тогаш е дел од Тетово,ама ај.Не провоцирам,да не ме разберете погрешно.
Abe kriticar sekogas moze podobro..... No vie ne ste reper za nas, a ti si mnogu subjektiven imas mnogu predrasudi.......Edno znam deka nas ke ne bide, sekoj den sme podobri i podobri ama za vas spas nema, ako padnete u vtora liga samo vo nekoja ENCICLOPEDIA ke pisuvaat za vas (RELIKTI from the past) :smir:
Затоа во пролет ќе правиме муабет. Прво коло од пролетната полусезона, вие ќе влезете најверојатно како есенски шампиони плус со најавени засилувања, ние ќе влеземе дај боже многу засилени со амбиции да не испаднеме. Сигурно ќе има обид да се издејствува гостување и кај вас, колку ќе заврши успешно тоа е прашање кое треба да го одговорат надлежните од МВР...
sakas da se klademe od sega deka nema da dojdete.Nema da obrazlozam dali ke imate muda,ili ke vi dozvoli policijata,ama eve ja ti kazuem od sea deka nema da dojdete.A ako slucajno,vikam slucajno dojdete ke pominete loso,od mnogu pricini.So vojvodite ipak stana tradicija vise,da se pcuemo,da gi cekamo edno 30 min nadvor,i da si idemo doma,ali vas znam deka bi ve cekale poveke,kazav zaradi mnogu pricini.A i celo EBR da ve stiti,znam deka incidenti ke ima,vo tie incidenti bi jadele i nie,ama ipak i vie
Сме се справувале ние и со појаки навивачи од Балисти. Нормално е дека маса од 10 000 луѓе ќе истепа група од 150 души
Тоа што кај вас полицијата ви дозволува да си излезете кога сакате од стадион е двоен аршин. Замисли први да излезевме ние кога игравме на Градски??? Секаде во државава се применува тоа дека додека гостинските фанови не го напуштат стадионот, домашните не смеат да ги напуштат трибините. Замисли отидете во Битола на пример 100 души и ги пуштат Битолчани пред вас? Нормално е дека тој што е многу поброен ќе го тепа послабиот...
За мудата е сосема друга ствар. Искрено мене повеќе ми е страв што ќе изедам ќотек како магаре од вашите џандари и специјалците отколку од соочување со Балисти. Да не зборам што ете некој може да ме упука сред бел ден (нешто на кое неможам да се спротиставам)...
Додека се применуваат двојни аршини нема да видите гостинска група во Тетово...
Сме се справувале ние и со појаки навивачи од Балисти. Нормално е дека маса од 10 000 луѓе ќе истепа група од 150 души
Тоа што кај вас полицијата ви дозволува да си излезете кога сакате од стадион е двоен аршин. Замисли први да излезевме ние кога игравме на Градски??? Секаде во државава се применува тоа дека додека гостинските фанови не го напуштат стадионот, домашните не смеат да ги напуштат трибините. Замисли отидете во Битола на пример 100 души и ги пуштат Битолчани пред вас? Нормално е дека тој што е многу поброен ќе го тепа послабиот...
За мудата е сосема друга ствар. Искрено мене повеќе ми е страв што ќе изедам ќотек како магаре од вашите џандари и специјалците отколку од соочување со Балисти. Да не зборам што ете некој може да ме упука сред бел ден (нешто на кое неможам да се спротиставам)...
Додека се применуваат двојни аршини нема да видите гостинска група во Тетово...
Нема ништо лошо, само што до пред некое време палевте нивни знамиња кога играа Албанија-Грција, па ви заклаа двајца во Атина, па независност на Чемерија бла бла...
И не ми мешај баби и жаби, бројка имавте одлична на цел стадион, од Балисти очекував повеќе пошто на други мечеви повеќе сте ја исполнувале вашата трибина. Ако Кастриоти биле 100 души на вашата трибина, ондак онде нема ни 700 Балисти, а бројка од 700 души на вакви мечеви постигнува било која друга група на дерби мечеви.
Шкендија во моментов е најака во лигата, и ако не ја освоите тоа ќе биде заслуга на Кенан (ако намести неколку натпревари), но и ваша вина поради неефикасноста на гости. И вардар кога беше јак во дамнешнината имаше по 10 000 публика, па на меевите со Слога се полнеше и цел Градски. Во моментов толку ни е, колку пари толку музика, битно да се навива без разлика на состојбата...
Се гледаме напролет...
Хахах немој ти реков ќе се вкопаш самиот,сега така ви одговара Џепчипте е 5 км од Тетово а кога е нешто друго во прашање тогаш е дел од Тетово,ама ај.Не провоцирам,да не ме разберете погрешно.
Дали ќе паднеме ние во втора лига или не, тоа си е наша работа. Вардар е слаб како никогаш а ние сме сеуште добри како навивачка група. Само две-три (Комити, Чкембари и Швецери) навивачки групи во Македонија (во фудбал) може да навиваат во секакви услови за своите тимови и тоа го докажале во изминативе 20-тина години. Се друго се повремени блесоци во годините кога тимовите се јаки.
Затоа во пролет ќе правиме муабет. Прво коло од пролетната полусезона, вие ќе влезете најверојатно како есенски шампиони плус со најавени засилувања, ние ќе влеземе дај боже многу засилени со амбиции да не испаднеме. Сигурно ќе има обид да се издејствува гостување и кај вас, колку ќе заврши успешно тоа е прашање кое треба да го одговорат надлежните од МВР...