Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку публика имаше?

Па да 6000-7000 тука некаде.

--- надополнето ---

7000,inaku i Cuculi nema da nastapi protiv Teteks

Да заборавив на Цуцули...тешко без 2-та бекови,но чим Миха се реши Елмазовски да игра денес а со тетекс да паузира сигурно има некој план :)

Zas elzmazovski nema da igra zede zolt ili so e rabotava deka ne zabelezav dal zede karton denes inaku ako ne ni igra i Elmazovski togas tesko nas po bekovskite pozicii
inaku za denesniot natprevar dobro bese

abe zaebi planovite na Miha,sto ke ti se koa nemame adekvatni zameni,SALLAI:nenene: ja ne znam so k.r go igrase Ilir denes,ali koj znae so e rabotava,ocekuvam nereseno so teteks

Da zborime realno protiv teteks ce bide mnogu mnogu tesko bes 2 beka koj tercaa ka bikoi navistina zalosno e,najgolema greska na upravata e sto ne zedoa nekoj bobri zameni no :toe: ce ni igraa 2-jca kosaci ima da go napraa stadionot sve dupke dupke:kesa:
znaci odbranata ce ni bide slaba napadot standardniot , ako dademe prvi gol togas ce imame sansi da tepame no treba votsvoto da go branime so ofanzivne igra , no ako postigna tia prvi gol (nedajboze) togas tesko ce ni bide da se vratime vo igra
Takada vo ovoj natprevar 3-te rezultati se vo igra , teteks e mal favorit (sporet mene:toe:)

Денеска ја пеевте о сузана го ебам пелистер, дан ви се идоли комити? :smir:

Не бе гробари и делије ни се идоли затоа не бевме денес да навиваме го гледавме дербито партизан-звезда....

Упс...вчера играле!

Da zborime realno protiv teteks ce bide mnogu mnogu tesko bes 2 beka koj tercaa ka bikoi navistina zalosno e,najgolema greska na upravata e sto ne zedoa nekoj bobri zameni no :toe: ce ni igraa 2-jca kosaci ima da go napraa stadionot sve dupke dupke:kesa:
znaci odbranata ce ni bide slaba napadot standardniot , ako dademe prvi gol togas ce imame sansi da tepame no treba votsvoto da go branime so ofanzivne igra , no ako postigna tia prvi gol (nedajboze) togas tesko ce ni bide da se vratime vo igra
Takada vo ovoj natprevar 3-te rezultati se vo igra , teteks e mal favorit (sporet mene:toe:)

Nema da bide slaba odbrana stoperi tisa Nikitovic i Berisha nemozes da vlezas od ovja dvajca :D...3 Ke bide Xhelil vide i sam deneska kako igrase superr..pa i prviot natprevar xhelil igrase 2 ke igra ili Mexhit ili Mumin :)

Nema da bide slaba odbrana stoperi tisa Nikitovic i Berisha nemozes da vlezas od ovja dvajca :D...3 Ke bide Xhelil vide i sam seneska kako igrase superr..pa i prviot natprevar xhelil igrase 2 ke igra ili Mexhit ili Mumin :)

Речиси сигурно е дека ќе игра Мумин Салаи!

Не бе гробари и делије ни се идоли затоа не бевме денес да навиваме го гледавме дербито партизан-звезда....

Упс...вчера играле!
Од нашата трибина кој ќе слушнеш песна за гроабри или делије тогаш можеш да збориш:smir:

Абе, вчера убивте некој битолчанец? ...или не ве подржуваше полицијата доволно овој пат, или пак не ни дојдоа битолчаните?
Ако не дошле битолчаните, тогаш барем сте можеле некоја баба да размавате со камења, некоја клета каурска баба.
А на дербито веројатно нема да имате опозиција во навивање, пошто баш тогаш кога е дербито имале главен тренинг и Партизан и Звезда, мора да бидат србоманите у тек со информациите, за нивните клубови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom